Breaking news

light-snik
A

Θερμόαιμοι, ανεξέλεκτοι και χωρίς καμία αίσθηση του χώρου και του χρόνου αλλά και κανένα σεβασμό στη διοργάνωση που τους φιλοξενούσε, τα Mad Video Music Awards, οι τράπερς Light και Snik, που έχουν γνωστή κόντρα, αντάλλαξαν βαριές κουβέντες και δεν δίστασαν να παίξουν και ξύλο.

Μάλιστα πιάστηκαν δύο φορές στα χέρια με αποτέλεσμα να διακοπεί το σόου την πρώτη φορά για μισή ώρα, ενώ τη δεύτερη φορά που ο τραπερ χίμηξε στη σκηνή, ετοιμαζόταν η Ελένα Παπαρίζου να παραλάβει βραβείο από την Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Ενα πάρτι με χιλιάδες νέους και εκατοντάδες διάσημους καλλιτέχνες εξελίχθηκε ακόμη μια χρονιά σε... ροντέο για τους τράπερ. Τα μουσικά βραβεία Mad Video Music Awards 2022 στιγματίστηκαν από τη συμπλοκή των Light, Snik και Trannos! Το αποτέλεσμα ήταν η διοργάνωση να διακοπεί τουλάχιστον δύο φορές, το κοινό να αποδοκιμάσει τους τράπερ και οι υπόλοιποι καλλιτέχνες να πάρουν το μικρόφωνο και να ζητήσουν να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Σημειώνεται, ότι Snik και Light είχαν δώσει ένα ασυνήθιστο ραντεβού να παίξουν ξύλο, ωστόσο, ο Snik δεν εμφανίστηκε ποτέ. Χθες (22/6) που οι δύο τράπερ βρίσκονταν στα Mad Awards ο Light πλησίασε τον Snik και του έδωσε μπουνιά στο πρόσωπο. 

Η ένταση ήταν τόσο μεγάλη που η εκδήλωση διεκόπη για περίπου 15 λεπτά μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Αποχώρησαν με τραυματισμούς η Έλενα Παπαρίζου και η Ρούλα Κορομηλά

Σύμφωνα με την περσόνα των social media, Soula Glamorous, μετά τον καυγά, η Έλενα Παραρίζου αποχώρησε από την τελετή έχοντας υποστεί έναν ελαφρύ τραυματισμό.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις