Breaking news

revenge_porn
A

Σύμφωνα με τον δικηγόρο Απόστολο Λύτρα και τις δηλώσεις του στην εκπομπή « Το Πρωινό », άλλες δύο υποθέσεις εκδικητικών βίντεο ερωτικού περιεχομένου, τα οποία έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο, βρήκανε το φως τους.

Συγκεκριμένα τα βίντεο αφορούν καταγγελίες τις οποίες δέχτηκαν προς τα πρόσωπα τους γνωστός τηλεοπτικός δημοσιογράφος πάνελ καθώς και στέλεχος πολιτικού κόμματος.

Η υπόθεση του δημοσιογράφου αφορά την πρώην σύντροφο του (γνωστή επιχειρηματία της Αθήνας) η οποία φαίνεται να έδωσε στον άνδρα με τον οποίο έχει σχέση σήμερα ροζ βίντεο. Όπως είπε ο κ. Λύτρας έχει γίνει ήδη αγωγή αποζημίωσης, αλλά στο ποινικό κομμάτι η υπόθεση έχει μπει στο αρχείο.

Από την άλλη η δεύτερη υπόθεση αφορά στέλεχος μεγάλου πολιτικού κόμματος, η οποία έπεσε θύμα “ Revenge Porn ”. Πρώην σύντροφός της έστειλε βίντεο με ερωτικές τους στιγμές τόσο στο κόμμα όσο και σε Πανεπιστήμιο, για να της δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα επειδή χώρισαν.

Καταληκτικά ο κ. Λύτρας ανέφερε πως θύμα εκδικητικής πορνογραφίας έχει πέσει και γνωστό μοντέλο, που συμμετείχε σε τηλεοπτικό ριάλιτι. Ειδικότερα πρώην σύντροφος δημοσιοποίησε φωτογραφίες με ερωτικό περιεχόμενο στο διαδίκτυο προκειμένου να την εκδικηθεί.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις