Breaking news

thesaloniki
A

Χθες, Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022, το απόγευμα έλαβε χώρα ένα τραγικό γεγονός στη Θεσσαλονίκη, μια μητέρα και ένας γιος, δεμένοι με χειροπέδες μέσα σε αυτοκίνητο έπεσαν με φόρα στη θάλασσα.

Με βάση τα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης, οι σοροί των 2 ατόμων δεν φέρουν ίχνη πάλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μάρτυρες είδαν το συγκεκριμένο αυτοκίνητο να παίρνει φόρα και να καταλήγει στον πάτο της θάλασσας.

Όσα είδε αυτόπτης μάρτυρας

Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στο ότι: «Είδα ένα αμάξι να πηγαίνει προς τη θάλασσα αλλά δεν περίμενα να πέσει».

Ενώ συμπλήρωσε πως: «Μάλλον εδώ βάλανε χειροπέδες. Πήραν φόρα για να πέσουν. Πάτησαν δηλαδή γκάζι. Τους είδα από μακριά».

Το Λιμενικό Σώμα σε ανακοίνωση του για την αυτοκτονία μητέρας και γιου, ανέφερε πως έπεσαν στη θάλασσα με το αυτοκίνητό τους, έχοντας φορέσει χειροπέδες.

Μετά συμπλήρωσε πως στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της ΕΜΑΚ που ανέσυρε δύο άτομα, οπότε διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

Ειδικότερα, το Λιμενικό Σώμα ανέφερε πως: «Το κλιμάκιο της ΕΜΑΚ ανέσυρε από το Ι.Χ.Ε. όχημα χωρίς τις αισθήσεις του έναν 50χρονο άνδρα, καθώς και μία 77χρονη γυναίκα. Από επιτόπια εξέταση ιατροδικαστή Θεσσαλονίκης διαπιστώθηκε ο θάνατός τους ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, όπου πρόκειται να παραγγελθεί διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής».

Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στον τοπικό τύπο

Η ιστορία πίσω από την τραγωδία

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από 2 χρόνια ο αδερφός του 50χρονου και γιος της γυναίκας είχε δώσει τέλος στη ζωή του. Σε σύντομο χρονικό διάστημα από το τραγικό συμβάν, ο πατέρας της οικογένειας έφυγε από τη ζωή, μη μπορώντας να πιστέψει τι είχε συμβεί στην οικογένειά του.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις