Breaking news

efeteio_athinon
A

Τον δρόμο του Ανακριτή αναμένεται να πάρει σήμερα Τρίτη ο άνδρας που εισέβαλε με ΙΧ στο Εφετείο Αθηνών το περασμένο Σάββατο 13 Αυγούστου.

Συγκεκριμένα ο άνδρας είχε στην κατοχή του 1.5 εκατ. ευρώ σε βαλίτσα και ναρκωτικές ουσίες, τονίζοντας στον σταθμό του Alpha πως «Δεν είναι τυχαίο ότι δόθηκε εντολή για την άμεση κράτησή του στο ''Δαφνί''».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha το μεγάλο χρηματικό ποσό, όπως ανέφερε ο ίδιος ο 34χρονος, προέρχεται από εμπόριο ναρκωτικών και από ερωτικά ραντεβού που έκλεινε επί πληρωμή.

Ο ίδιος, ωστόσο βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, στο ψυχιατρικό κατάστημα όπου νοσηλεύεται μετά την έφοδο στο Εφετείο, ενώ παρακολουθείται στενά από τους γιατρούς και δείχνει μετανιωμένος, ζητώντας συγχώρεση από το Θεό.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το Star τα πρώτα λόγια του 34χρονου μέσα από το δωμάτιο του ψυχιατρικού νοσοκομείου που βρίσκεται ήταν τα εξής: «Μόνο ο Θεός μπορεί να με συγχωρέσει. Θέλω να προστατεύσω την οικογένεια μου. Ζητώ συγγνώμη από όλους».

Τι δήλωσε ο δικηγόρος του

Ο δικηγόρος του 34χρονου Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης μιλώντας στο OPEN δήλωσε ότι «Μιλάμε για μία περίεργη υπόθεση, παραδόθηκε από μόνος του. Σήμερα στις 12:00 θα απολογηθεί προκειμένου να δοθούν εξηγήσεις για τα ναρκωτικά και για το τεράστιο χρηματικό ποσό που βρέθηκε και παραδόθηκε από τον ίδιο. Τα ναρκωτικά ήταν για τον ίδιο. Το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων δικαιολογείται με αποδείξεις. Αποτελούν νόμιμα χρήματα από νόμιμη πηγή. Νοσηλεύεται στο Δαφνί».

Τι είπε ο ειδικός φρουρός που τον συνέλαβε

Ο ειδικός φρουρός που τον συνέλαβε, μιλώντας στον Alpha, περιέγραψε πώς ακριβώς συνέβη το περιστατικό και τι τού είπε ο 33χρονος.

«Εκτελούσα διατεταγμένη υπηρεσία σκοπού στον χώρο στάθμευσης του Εφετείου Αθηνών. Στις 08.40 εισήλθε στον χώρο στάθμευσης του Εφετείου λευκό αυτοκίνητο χωρίς να σταματήσει στο σήμα που έκανα για τον τυπικό έλεγχο προ της εισόδου του. Αφού εισήλθε, στάθμευσε κανονικά και κατέβηκε από το αυτοκίνητο ένας άνδρας μελαχρινός, μετρίου αναστήματος ο οποίος με πλησίασε και μου είπε ότι δεν είναι καλά και θέλει να πάει στη φυλακή».

Τι βρέθηκε στην κατοχή του

  • 1.513.555 ευρώ και -336- δολαρίων Η.Π.Α.,
  • 275 γραμμ. κοκαΐνη,
  • 495,5 γραμμ. κατεργασμένης και -0,7- γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης,
  • 37,9 γραμμ. κρυσταλλική μεθαμφεταμίνης,
  • 131 δισκία ecstasy,
  • 3 φαρμακευτικά δισκία,
  • αυτοκίνητο,
  • πιστόλι κρότου,
  • 267 φυσίγγια κρότου,
  • χρηματοκιβώτιο,
  • 4 αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες,
  • 4 κινητά τηλέφωνα.

<script src="https://player.glomex.com/integration/1/glomex-player.js"></script> <glomex-player data-integration-id="40599z13jz16q3xa" data-playlist-id="v-cm75shbnf2ld"> </glomex-player> <script type="application/ld+json"> {"@context":"http://schema.org","@type":"VideoObject","name":"Απολογείται ο 34χρονος που «μπούκαρε» στο Εφετείο. Τι λέει ο δικηγόρος του","description":"Ο Αλέξανδρος Παπαϊωανίδης, δικηγόρος του 34χρονου, μιλάει για τον πελάτη του και την «εισβολή» στο Εφετείο.","thumbnailUrl":"https://i1thumbs.glomex.com/dC1icTR5Z243ZXRpZGwvMjAyMi8wOC8xNi8wNC8yM18wOF82MmZiMWJhY2U2MzZmLmpwZw==/profile:player-960x540","duration":"PT3M51S","uploadDate":"2022-08-16T04:24:21.000Z","embedUrl":"https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z13jz16q3xa&playlistId=v-cm75shbnf2ld","provider":{"@type":"Organization","name":"glomex GmbH","logo":{"@type":"ImageObject","url":"https://player.glomex.com/[email protected]","width":136,"height":146}}} </script>

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις