Breaking news

ΗΠΑ: Νεκρός από πυροβολισμού ο γνωστός ράπερ Takeoff
A

Στη θλίψη βυθίστηκε η αμερικανική μουσική βιομηχανία, έπειτα από την είδηση του θανάτου του 28χρονου ράπερ Takeoff, ο οποίος έπεσε νεκρός έπειτα από πυροβολισμούς στο Χιούστον.

Ο πασίγνωστος ράπερ Takeoff έφυγε από τη ζωή έπειτα από πυροβολισμούς που δέχθηκε σ’ ένα πάρτι σε αίθουσα μπόουλινγκ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Daily Mail, ο άτυχος άνδρας έπαιζε ζάρια στο πάρτι τα ξημερώματα της Τρίτης, συγκεκριμένα στις 2.30 π.μ., όταν κάποιος έβγαλε όπλο και τον σκότωσε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, μετά από ένταση που προκλήθηκε.

ΗΠΑ: Νεκρός από πυροβολισμού ο γνωστός ράπερ Takeoff

Λίγες ώρες πριν από τα γυρίσματα, ο Takeoff δημοσίευσε μια selfie από το μπόουλινγκ. Ο Quavo είχε δημοσιεύσει βίντεο νωρίτερα το βράδυ, οδηγώντας στο Χιούστον με τον Jas Prince, ο οποίος γιόρταζε τα γενέθλιά του. 

ΗΠΑ: Νεκρός από πυροβολισμού ο γνωστός ράπερ Takeoff

Ο Takeoff, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Kirshnik Khari Ball, ήταν το νεότερο μέλος του ραπ συγκροτήματος Migos, με τα τραγούδια του να μετρούν δισεκατομμύρια προβολές. Ο Quavo ήταν θείος του και ο Offset ξάδερφός του.

Βίντεο ντοκουμέντο από τον πυροβολισμό του γνωστού ράπερ

Το γύρω του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο στο Twitter το οποίο δείχνει πλάνα λίγα λεπτά μετά το αιματηρό επεισόδιο.

Στο εν λόγω βίντεο, αστυνομικοί φαίνεται να περικύκλωσαν το κτίριο στο οποίο φέρεται να δολοφονήθηκε ο 28χρονος ράπερ, ο οποίος εξέπνευσε λίγο μετά τον πυροβολισμό.

 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις