Breaking news

κουτμερίδου παρθένα
A

Ο γιατρός της εγκύου και κόρης του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Στάθη Κουτμερίδη που πέθανε από κορονοϊό στα 38 της, μιλώντας στον Νίκο Ευαγγελάτο, ξεκαθάρισε:

«Προσπάθησα να πείσω την γυναίκα, που ήταν πολλά χρόνια φίλη μου και ο πατέρας της. Αλλά απ΄ότι καταλαβαίνω ο σύζυγός της που είναι φανατικός αντιεμβολιαστής, την απέτρεψε. Πιθανώς λόγω κάποιου πνευματικού; Εγώ την είχα συμβουλεύσει παρόντος μαρτύρων… Φτάσαμε σε ένα σημείο που ο σύζυγός της δεν ερχόταν πάνω γιατί ήταν παρεξηγημένος μαζί μου, επειδή εγώ επέμενα να κάνει εμβόλιο».

«Από τη στιγμή που έγινε σύσταση για τις έγκυες να εμβολιαστούν, εγώ σε όλες τις γυναίκες έχω ζητήσει να κάνουν εμβόλιο» συμπλήρωσε ο γιατρός.

«Έλεγε ότι θα το κάνουν μετά τον τοκετό και οι δύο. Φοβόταν. Λυπάμαι… Θλίβομαι. Απέραντη οδύνη κύριε Ευαγγελάτο»

Η 38χρονη δεν είχε εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού, κατ' εντολή του γιατρού, διότι διένυε τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Όταν νόσησε η κατάσταση της επιδεινώθηκε πολύ γρήγορα με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Άγιος Λουκάς», όπου οι γιατροί της αφαίρεσαν το μωρό με καισαρική τομή.

Την Δευτέρα 29 Νοεμβρίου, έκκληση για αιμοδοσία είχε κάνει ο σύζυγος της Παναγιώτης Αγγελόπουλος μέσα από το προφίλ του στο facebook.

Παράλληλα ο Γιατρό ο κ. Καρύδας, συναισθηματικά φορτισμένος, μίλησε και στο protothema:

«Ο άντρας της είναι φανατικός αντιεμβολιαστής, όπως κι όλη η οικογένειά του εξαιτίας ενός πνευματικού απ’ ό,τι γνωρίζω. Φτάσαμε σε ένα σημείο να είμαι τόσο φορτικός με το εμβόλιο, που κάθε φορά τους το επισήμαινα.» σημείωσε

«Τους έλεγα, “βγαίνετε έξω, πάτε από δω και από κει, κάντε σας παρακαλώ το εμβόλιο και οι δυο", που φτάσαμε στο να μην έρχεται ο σύζυγός της στο ιατρείο.

Αυτά έχω να σας δηλώσω και λυπάμαι πάρα πολύ για την λάσπη που βγαίνει. Θέλω να σας εκφράσω την απογοήτευσή μου, διότι αυτή την κοπέλα, εγώ την υπεραγαπούσα, περισσότερο από οποιαδήποτε πελάτισσά μου, διότι ήταν και φίλη μου. Και λυπάμαι πάρα μα πάρα πολύ για όσα ακούγονται για το όνομά μου.

Εγώ πρέπει να βγω κάποια στιγμή και να αποκαταστήσω το όνομά μου. Είμαι υπέρμαχος του εμβολιασμού αλλά ο σύζυγός της ήταν και είναι φανατικός αντιεμβολιαστής, όπως και η οικογένειά του λόγω κάποιου πνευματικού, επαναλαμβάνω.» τόνισε

«Έχω περάσει άπειρες ώρες μαζί τους, να τους συμβουλεύω για τα οφέλη και τους κινδύνους. Ξέρω ότι έπρεπε να είχε κάνει το εμβόλιο, ωστόσο εγώ δεν μπορώ να βάλω κάποιον να κάνει το εμβόλιο με το ζόρι ειδικά όταν ο σύζυγος την επηρέαζε να μην το κάνει. Ειλικρινά, θα φτάσουμε σε ένα σημείο να βάζουμε τις γυναίκες να υπογράφουν, ότι εγώ τις συμβούλεψα να κάνουν το εμβόλιο. Για το όνομα του Θεού. Συνειδητοποιημένος γυναικολόγος είμαι». επισήμανε στο τέλος ο γυναικολόγος

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις