Breaking news

Τέμπη
A

Συνεχίζεται η έρευνα για το τα αίτια του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, που στοίχισε τη ζωή σε 57 ανθρώπους, πριν από δύο μήνες.

Οι πραγματογνώμονες αναμένεται τις επόμενες ημέρες να παρουσιάσουν στοιχεία από τις ανεξάρτητες έρευνες τους για το δυστύχημα.

Στο πρώτο βαγόνι έχασαν τη ζωή τους 15 άνθρωποι ενώ στο δεύτερο βαγόνι, όπου ήταν και το κυλικείο του τρένου, 20 νεκροί έχουν καεί. Θεωρείται, πλέον, βέβαιο, ότι η έκρηξη μετά τη σύγκρουση των δύο τρένων έγινε στο βαγόνι του κυλικείου, σύμφωνα με ρεπορτάζ του mega.

Το ερώτημα που προκύπτει είναι τα θύματα αυτά έχασαν την ζωή τους από την σύγκρουση των τρένων ή από την φωτιά, τι προκάλεσε αυτή τη φωτιά και πώς επεκτάθηκε.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι, στο πλαίσιο της σχετικής έρευνας που διεξάγεται από πραγματογνώμονες της Πυροσβεστικής, έχει υπάρξει αλληλογραφία με τις εταιρίες και τους υπεύθυνους ώστε να διαπιστωθεί τι ακριβώς υπήρχε στα σκευοφυλάκια ενώ, σύμφωνα με την επίσημη απάντηση, δεν υπήρχαν στις φορτωτικές εύφλεκτα υλικά.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις