Breaking news

ΖΑΡΑΛΙΚΟΣ
A

Μια άκρως σοβαρή καταγγελία για επίθεση και επιχείρηση λογοκρισίας σε θεατρική παράσταση κάνει ο γνωστός κωμικός Χριστόφορος Ζαραλίκος, παρουσιάζοντας και σχετικό βίντεο από την παράσταση «1821-2021, Διακόσια Χρόνια Δανεικά» στο θέατρο «Καρέζη».

Μία «ομάδα θεατών», μεταξύ των οποίων φαίνεται να είναι και η παρουσιάστρια Σάσα Σταμάτη, εισέβαλε στην σκηνή.

Αυτόπτης μάρτυρας που δημοσίευσε το βίντεο στο twitter αναφέρει ότι το «ντου» έγινε μετά από αστείο του κωμικού για τον Βαγγέλη Μαρινάκη. «Στην χώρα που είσαι πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης μπαίνουν μπράβοι σε θέατρο για να σταματήσουν την παράσταση και τους πετάει έξω το κοινό. Δεν αντέχουμε τόσο φιλελευθερισμό πια» έγραψε ο κωμικός στο twitter.

@zaralikos κρατα γερά
Οποιος μιλάει για τον μαρινακη γίνεται μάρτυρας #freezara pic.twitter.com/IEpShVSdKJ

— Aggelos (@saggelos90) December 2, 2021

Στο βίντεο εμφανίζεται μία ομάδα ατόμων, μεταξύ των οποίων η Σάσα Σταμάτη, να βρίσκεται στη σκηνή και να διαμαρτύρεται προς την πλευρά του κωμικού, προσπαθώντας να σταματήσει την παράσταση. Σε ένα σημείο φαίνεται να του φωνάζει πως «είναι φίλος του Μελισσανίδη», ενώ σύμφωνα με θεατή που ανήρτησε και το βίντεο στο twitter, το «ντου» έγινε μετά από σάτιρα του κωμικού στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αμέσως μετά την παράσταση, ο Ζαραλίκος έγραψε στο twitter:

Στην χώρα που είσαι πρωθυπουργός @kmitsotakis μπαίνουν μπράβοι σε θέατρο για να σταματήσουν την παράσταση και τους πετάει έξω το κοινό. Δεν αντέχουμε τόσο φιλελευθερισμό πια

Στην χώρα που είσαι πρωθυπουργός @kmitsotakis μπαίνουν μπράβοι σε θέατρο για να σταματήσουν την παράσταση και τους πετάει έξω το κοινό. Δεν αντέχουμε τόσο φιλελευθερισμό πια

— Χριστοφ. Ζαραλικος (@zaralikos) December 2, 2021
Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις