Breaking news

INTIME NEWS
A

Την επικίνδυνη κατάσταση που υπάρχει στις αστικές συγκοινωνίες καταδεικνύει νέο βίντεο, στο οποίο φαίνεται να κινείται συρμός του ΗΣΑΠ με ανοιχτή πόρτα.

Ειδικότερα, στο βίντεο που τραβήχθηκε από επιβάτη, ο οποίος βρισκόταν μέσα από συρμό του ΗΣΑΠ, φαίνεται το τρένο να κινείται με ανοιχτή τη μία πόρτα του βαγονιού.

Το περιστατικό σημειώθηκε χθες Τρίτη, με το συρμό να ξεκινά από τον τερματικό σταθμό της Κηφισιάς και να φτάνει μέχρι το σταθμό του Αμαρουσίου, με τους επιβάτες να διατρέχουν κίνδυνο να τραυματιστούν σε όλη αυτή τη διαδρομή.

Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε ότι: «Είδαν από τις κάμερες ότι δεν κλείνει η πόρτα. Στην συνέχεια έβγαλαν ανακοίνωση να τραβηχτεί πίσω ο κόσμος», ενώ συμπλήρωσε ότι: «Κατέβηκε ο οδηγός να τη φτιάξει αλλά δεν τα κατάφερε και στη συνέχεια στο Μαρούσι αποφάσισαν να αλλάξει τελικά ο κόσμος συρμό».

Η απάντηση της ΣΤΑΣΥ

Στην ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ αναφέρεται ότι: «το πρόβλημα παρουσιάστηκε μετά τον σταθμό ΚΑΤ, με το συρμό να ακινητοποιείται από τα συστήματα ασφαλείας».

Όπως τονίζουν, έγινε χρήση του συστήματος αναγγελιών από τον οδηγό, ο οποίος ζήτησε από τους επιβάτες να απομακρυνθούν από την ανοιχτή πόρτα. Στη συνέχεια, με ταχύτητα μόλις 5 χλμ/ώρα έφθασε στον πλησιέστερο σταθμό «Μαρούσι», όπου και εκκενώθηκε με ασφάλεια και αποσύρθηκε.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις