Breaking news

24χρονη
A

Όπως κατήγγειλε η 24χρονη Γεωργία Μπίκα, χρειάστηκε να μείνει άπλυτη για 3 ολόκληρες ημέρες μέχρι να την εξετάσει ο ιατροδικαστής σχετικά με τον βιασμό που υπέστη. Τον ανακριτή τον είδε μετά από δύο βδομάδες. Πρόκειται για σοβαρότατες καταγγελίες από την πλευρά της, η οποία, εκτός αυτών, συγκλόνισε με όσα είπε για το μοιραίο βράδυ.

Η Γεωργία Μπίκα, ανέφερε, μεταξύ άλλων πως: «Πήγα στον Ιατροδικαστή τρεις ημέρες αργότερα και μου είπαν να μην πλυθώ. Αυτό με είχε τρελάνει. Με τρέλαινε το ότι δεν μπορούσα να βγάλω από πάνω μου αυτή τη βρώμα. Υπήρχαν σημάδια στα πόδια μου. Πάρα πολλές μελανιές. Οι τοξικολογικές έγιναν το βράδυ της ίδιας ημέρας».

Για το συγκεκριμένο βράδυ ανέφερε «Όταν πήγα στο πάρτι με μια φίλη μου είδα κόσμο που δεν μου άρεσε. Λίγο κυριλέ. Το συζητήσαμε και αποφασίσαμε να καθίσουμε μόνες σε μια γωνία, μέχρι τη στιγμή που με κέρασαν ένα ποτό. Είχα πιει σαμπάνια και εκείνο που με κέρασαν δεν ήξερα τι είναι. Η φίλη μου ζήτησε να φύγουμε και εγώ σκέφτηκα "πρωτοχρονιάτικα να πάω πού;". "Εσύ θα γυρίσεις στο σπίτι με την οικογένειά σου", της είπα. "Εγώ δεν έχω κανέναν. Μόνο οι τοίχοι με περιμένουν". Από την αστυνομία έμαθα ποιοι ήταν οι τρεις που με άρπαξαν στο ασανσέρ όταν προσπάθησα να πάω στο δωμάτιό μου. Οι δύο ήταν οι αδερφοί Λ.»

Το πρωί που ξύπνησε όπως λέει «το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να πάρω το κινητό μου και είχα ένα μήνυμα από τον άνθρωπο που με κάλεσε στο ξενοδοχείο. Δεν είχα συνειδητοποιήσει που είμαι. Δεν είχα ακόμα κανέναν έλεγχο. Έτσι όπως σηκώθηκα είδα κάτω το εσώρουχο μου. Ήμουν αδιάθετη και δεν καταλάβαινα γιατί έλειπε το εσώρουχο μου. Γυρνάω στο δωμάτιο να το δω και είδα αντρικά ρούχα, κάλτσες, χάπια, μια βαλίτσα. Δεν ήταν κανένας άλλος στο δωμάτιο. Πήρα τηλέφωνο τον φίλο μου και τον ρώτησα τι δουλειά έχω εγώ σε αυτό το δωμάτιο. Και μου είπε να ηρεμήσω και να φύγω από εκεί για να μην με ενοχλήσουν» είπε στη συνέντευξή της στο zougla.gr.

«Στο δωμάτιο θυμάμαι δυο άτομα. Έχω εικόνα από αυτήν την κατάσταση από τον έναν άνθρωπο την στιγμή που είμαι εγώ στο κρεβάτι και πάει να ξεκουμπώσει το παντελόνι του. Και ήταν από πάνω μου. Δεν θυμάμαι κάτι άλλο. Δεν είχα καμία απολύτως συνείδηση. Για κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συναινούσα ποτέ αλλά δεν είχα και τη δύναμη να το αποτρέψω. Αυτό το θυμάμαι πολύ καλά» συμπλήρωσε.

 

 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις