Breaking news

Έρχεται κακοκαιρία
A

Ασταθές πρόκειται να είναι το σκηνικό του καιρού τις επόμενες μέρες σύμφωνα με την πρόγνωση του μετεωρολόγου, Κλέαρχου Μαρουσάκη, ο οποίος έκανε λόγο για επικίνδυνες ημέρες λόγω καιρικών φαινομένων.

Συγκεκριμένα ο ίδιος αναφέρθηκε στην Κυριακή (11/06) και στη Δευτέρα (12/06) όπου φαίνεται πως θα επικρατήσουν τοπικά ισχυρές και επικίνδυνες καταιγίδες εντός του Σαββατοκύριακου, αλλά και στις πρώτες ημέρες της ερχόμενες εβδομάδας.

Σύμφωνα με τον κ. Μαρουσάκη, οι καταιγίδες αναμένεται να χτυπήσουν το μεσημέρι και το απόγευμα, σε πολλές περιοχές του ηπειρωτικού κορμού αλλά και του δυτικού και βόρειου Αιγαίου, ενώ τις βραδινές ώρες θα επηρεάζονται θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές.

Ωστόσο είναι πολύ πιθανόν πως από τις καταιγίδες θα επηρεαστούν τόσο η Αττική και η Θεσσαλονίκη.

Ο ίδιος επισήμανε πως τα φαινόμενα μπορεί να μην έχουν χρονική διάρκεια, αλλά μπορεί να προκαλέσουν σημαντικά προβλήματα, ακόμα και απώλεια ανθρώπινης ζωής, λόγω της εκδήλωσης κεραυνών, εξαιτίας της έντονης αστάθειας και μεγάλης ισχύς.

Τέλος προειδοποίησε τους πολίτες να αποφύγουν θάλασσες και ακτές κατά τη διάρκεια των φαινομένων, καθώς και τα μεγάλα ύψη.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις