CLOSE

Breaking news

γεωργία μπίκα
A

Συγκλονίζουν οι φωτογραφίες που τράβηξε μόνη της η 24χρονη Γεωργία Μπίκα, και δημοσιεύθηκαν σήμερα στο zougla.gr. Όπως η ίδια έχει καταγγείλει, στάλθηκε σε ιατροδικαστή τρεις ημέρες μετά τον βιασμό της και στο διάστημα αυτό, υπήρχαν στοιχεία που δεν έπρεπε να χαθούν. Όπως οι μελανιές που προέκυψαν στο κορμί της μετά τη βραδιά τους βιασμού της.

Οι εξελίξεις στην υπόθεση της 24χρονης από τη Θεσσαλονίκη «τρέχουν» με γοργούς ρυθμούς. Πριν από λίγο η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης παρήγγειλε προκαταρκτική εξέταση για τη διαρροή των προανακριτικών καταθέσεων των εμπλεκόμενων προσώπων στην υπόθεση

Αξίζει να σημειωθεί πως από το πρωί κυκλοφορούν στα ΜΜΕ αυτούσιες οι καταθέσεις, οι οποίες μάλιστα πολλές φορές συνοδεύονται από φωτογραφίες των σχετικών εγγράφων που ελήφθησαν στο Α.Τ. Λευκού Πύργου.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις ο καθένας, από την πλευρά του, προσπαθεί να απεμπλακεί από την υπόθεση, φθάνοντας μέχρι το σημείο να περιγράψουν τα τετ-α-τετ του 27χρονου Βασίλη Λεβέντη με την καταγγέλλουσα. Όμως, όπως λένε, κανείς δεν γνωρίζει τι συνέβη στη σουίτα του, άγριο χάραμα, όταν έκλεισε η πόρτα του πολυτελούς δωματίου και έμειναν οι δυο τους.

Οι φωτογραφίες:

γεωργία μπίκα
γεωργία μπίκα
γεωργία μπίκα
γεωργία μπίκα
γεωργία μπίκα
Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις