Breaking news

INTIME NEWS
A

«Η δημόσια υγεία επί ημερών της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη δέχθηκε πολλαπλά πλήγματα» σημείωσαν υποψήφιοι βουλευτές του ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη, κατά τις επισκέψεις τους σε μεγάλα νοσοκομεία της Αττικής.

Ειδικότερα, αντιπροσωπείες του ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη, στις οποίες συμμετείχαν υποψήφιοι βουλευτές στην Αττική, επισκέφθηκαν μεγάλα νοσοκομεία της Αττικής, όπως το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, στον Ευαγγελισμό, στο Λαϊκό Νοσοκομείο Αθηνών, στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, στο Αττικό Νοσοκομείο και στο Γενικό Νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς», όπου σημείωσαν ότι: «η δημόσια υγεία επί ημερών της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη δέχθηκε πολλαπλά πλήγματα -σε συνέχεια και των προηγούμενων μνημονιακών κυβερνήσεων- με αποτέλεσμα τα πρόσφατα τραγικά περιστατικά στην Κω, στην Αττική και την Χαλκιδική». 

Επίσης, ζήτησαν «να μην επιτρέψουμε την περαιτέρω διάλυση του δημοσίου συστήματος υγείας, που μέσα στην πανδημία αποδείχθηκε ζωτικής σημασίας για την υγεία των πολλών. Εδώ και τώρα πραγματική ενίσχυση του ΕΣΥ και του ΕΚΑΒ».

 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις