Breaking news

gennimata_nosokomeio
A

Δραματική είναι η έκκληση της Γεωργίας Φιλίππα, παθολόγου στο νοσοκομείο Γεννηματά, η οποία μίλησε στο σταθμό του Open και την εκπομπή « Τώρα ό,τι συμβαίνει» σχετικά με τους διασωληνωμένους ασθενείς και τους εκτός ΜΕΘ, αλλά και το γεγονός ότι δεν υπάρχει ουσιαστική αποκλιμάκωση της πανδημίας του κορονοϊού στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα η παθολόγος επισήμανε ότι « στο Γεννηματά μπορεί να φτάσουν ακόμη και στα 30 ράντζα. Και να τελειώσουν και τα ράντζα! » Έπειτα συνέχισε γνωστοποιώντας πως « Δύο χρόνια δεν έχει παρθεί κανένα ουσιαστικό μέτρο από αυτά που έχουμε ζητήσει για να μπορέσει λίγο να προβλεφθεί και να κατευνάσει έτσι λίγο αυτή η πανδημία. Η κατάσταση στα δημόσια νοσοκομεία και στο Γεννηματάς είναι τραγική. Προειδοποιούμε για πολλοστή φορά ότι το Δημόσιο Σύστημα Υγείας παρουσιάζει πλήρη ανεπάρκεια στο να καλύψει βασικές ανάγκες και με αξιοπρέπεια των ασθενών και των εργαζομένων ».

Έπειτα συνέχισε λέγοντας « Σε κάθε εφημερία οι τελευταίοι ασθενείς δε βρίσκουν κρεβάτι. Στο Γεννηματά μπορεί να φτάσουν ακόμη και στα 30 ράντζα. Και να τελειώσουν και τα ράντζα!

Καταλήγοντας δήλωσε ότι « Την τελευταία εβδομάδα, 10 διασωληνωμένοι περίμεναν εκτός θαλάμου! Γι' αυτό μετράμε 100 θανάτους μετά από 2 χρόνια πανδημίας. Οι περισσότεροι είναι ανεμβολίαστοι ».

Παρακάτω το σχετικό βίντεο με τις δηλώσεις:

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις