Breaking news

INTIME NEWS
A

Δεν θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών του Προαστιακού σιδηρόδρομου ,σύμφωνα με την ενημέρωση της Hellenic Train.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ενημέρωση εταιρείας, ακυρώνονται λόγω τεχνικού προβλήματος τα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών του Προαστιακού 4232 (Α. Λιόσια-Κάντζα) και 4237 (Κάντζα-Α. Λιόσια).

Συγκρούστηκε τρένο με δίκυκλο

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, σήμερα, Τετάρτη δίκυκλο όχημα συγκρούστηκε με τρένο, που εκτελούσε το δρομολόγιο Βόλος - Λάρισα, σήμερα, Τετάρτη το πρωί στο Βόλο.

Όπως αναφέρει η Hellenic Train, σε σχετική ενημέρωση, το δίκυκλο όχημα (μοτοσυκλέτα) παραβίασε τις μπάρες λίγο έξω από τον σταθμό του Βόλου και συγκρούστηκε με την αμαξοστοιχία 11575 που εκτελούσε το δρομολόγιο Βόλος - Λάρισα και στην οποία επέβαιναν 26 επιβάτες.

Επίσης, υπενθυμίζεται ότι χθες, Τρίτη, αυτοκίνητο συγκρούστηκε με τρένο στο ύψος της Ιεράς Οδού και πιο συγκεκριμένα όταν το επιβατικό όχημα παραβίασε τις μπάρες στη διασταύρωση της σιδηροδρομικής γραμμής με την Ιερά Οδό και συγκρούστηκε με την αμαξοστοιχία 1325.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις