Breaking news

INTIME NEWS
A

Μήνυμα μέσω του 112 στάλθηκε στους κατοίκους των περιοχών Καλαμάκι Ισθμίων και Παράδεισος ώστε να εκκενώσουν τους οικισμούς τους λόγω δασικής πυρκαγιάς που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ειδικότερα, το μήνυμα αναφέρει ότι: «Δασική πυρκαγιά στην ευρύτερη περιοχή. Εάν βρίσκεστε στις περιοχές Καλαμάκι Ίσθμια, Παράδεισος εκκενώστε προς Κόρινθο. Ακολουθήστε τις οδηγίες των Αρχών».

Παράλληλα, εκκενώθηκε το γηροκομείο «Ελπίς», έπειτα από την εντολή εκκένωσης που δόθηκε, λόγω της φωτιάς στην περιοχή Καλλιθέας, με τους τρόφιμους να έχουν μεταφερθεί με ασφάλεια,  σύμφωνα με τον Δήμο Λουτρακίου, στο «Αλεξάνδρειο» συνεδριακό κέντρο. 

Επίσης, σύμφωνα πάντα με τον Δήμο Λουτρακίου, η εκκένωση της κατασκήνωσης Sportcamp Loutraki ολοκληρώθηκε με ασφάλεια και τα παιδιά βρίσκονται στο κλειστό γυμναστήριο «Γ. Γαλανόπουλος». Συγκεκριμένα, εκκενώθηκαν τρεις κατασκηνώσεις και περίπου 800 παιδιά μεταφέρθηκαν με ασφάλεια, με λεωφορεία, στο κλειστό Γήπεδο Λουτρακίου.

Την ίδια ώρα, έκλεισε η εθνική οδός Αθηνών - Κορίνθου, και από τα δύο ρεύματα από τους Αγίους Θεόδωρους μέχρι την Επίδαυρο, λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς που μαίνεται στο Λουτράκι.

Υπενθυμίζεται ότι λόγω της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σήμερα, Δευτέρα το μεσημέρι στο Λουτράκι στάλθηκε μήνυμα του 112 στους κατοίκους των περιοχών της Καλλιθέας, τη Πευκιάς, της Ειρήνης, το οποίο αναφέρει ότι: «Αν βρίσκεστε στις περιοχές #Καλλιθέα #Πευκιά #Ειρήνη #Κορινθίας εκκενώστε προς #Λουτράκι».

Το μήνυμα του 112 στους κατοίκους των περιοχών της Καλλιθέας, τη Πευκιάς, της Ειρήνης, το οποίο αναφέρει ότι: «Αν βρίσκεστε στις περιοχές #Καλλιθέα #Πευκιά #Ειρήνη #Κορινθίας εκκενώστε προς #Λουτράκι».

Στο σημείο επιχειρούν 54 πυροσβέστες, δύο ομάδες πεζοπόρων με 19 οχήματα. Την ίδια ώρα στην κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν τρία αεροσκάφη, δύο ελικόπτερα και ένα στρατιωτικό ελικόπτερο.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις