Breaking news

καιρός
A

Το καλοκαιρινό σκηνικό του καιρού αναμένεται να διαρκέσει μέχρι το τέλος του πρώτου δεκαπενθήμερου του Οκτωβρίου, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά μοντέλα.

Ήδη από χθες, Κυριακή το μεσημέρι καταγράφονται υψηλές θερμοκρασίες σε όλη τη χώρα, με τον υδράργυρο να ξεπερνά τους 30 βαθμούς Κελσίου σε αρκετές περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας.

Ειδικότερα, στην υψηλότερη θερμοκρασία καταγράφηκε στα Γιαννιτσά του νομού Πέλλας και ήταν ίση με 32.5 βαθμούς Κελσίου. Στο Παλαιό Σκυλίτσι Ημαθίας η θερμοκρασία έφτασε στους 32.3 βαθμούς Κελσίου, στη Σίνδο (νομός Θεσσαλονίκης) στους 31.4 βαθμούς Κελσίου και στο Δίον Πιερίας στους 30.8 βαθμούς Κελσίου.

Στον πίνακα που ακολουθεί παρουσιάζονται οι οκτώ σταθμοί του δικτύου αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr που κατέγραψαν τις υψηλότερες θερμοκρασίες το μεσημέρι της Κυριακής.

Ωστόσο την Τετάρτη θα υπάρξει πρόσκαιρη μεταβολή του καιρού, με φαινόμενα σε Ιόνιο και ηπειρωτικά, όπως ενημερώνει μέσα από την πλατφόρμα του twitter ο διευθυντής της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, κ. Θοδωρής Κολυδάς.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις