Breaking news

INTIME NEWS
A

Βρέθηκε το «μαύρο» κουτί της αμαξοστοιχίας του Intercity, που συγκρούστηκε στα Τέμπη με εμπορική αμαξοστοιχία στις 28 Φεβρουαρίου, στοιχίζοντας τη ζωή σε 57 ανθρώπους και προκαλώντας τον τραυματισμό δεκάδων άλλων.

Το «μαύρο κουτί» βρέθηκε στα συντρίμμια των βαγονιών που φυλάσσονται στο αμαξοστάσιο του ΟΣΕ και παραδόθηκε στις ανακριτικές αρχές. Μάλιστα, στον ίδιο χώρο βρέθηκε και βιολογικό υλικό το οποίο έχει δοθεί προς ανάλυση.

Σύμφωνα με το larissanet, το καταγραφικό έχει υποστεί μεγάλες φθορές και είναι αμφίβολο αν μπορεί να αντληθεί κάποια πληροφορία από αυτό.

Yπενθυμίζεται πως από το σημείο της σύγκρουσης στα Τέμπη είχε βρεθεί μόνο το καταγραφικό της εμπορικής αμαξοστοιχίας από το οποίο οι τεχνικοί από την Γένοβα και την Αθήνα που το εξέτασαν την περασμένη άνοιξη δεν μπόρεσαν να εξάγουν κάποια στοιχεία καθώς και αυτό είχε υποστεί ζημιά μετά τη σύγκρουση.

Την ίδια στιγμή οι έρευνες στο σημείο όπου φυλάσσονται τα βαγόνια συνεχίζονται με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως βρέθηκε βιολογικό υλικό το οποίο έχει σταλεί για ανάλυση σε μια προσπάθεια που γίνεται προκειμένου να ταυτοποιηθεί το 57ο θύμα.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις