Breaking news

Σαλαμίνα: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 71χρονος - «Βρήκα στη βεραντούλα νεκρό το παιδί μου», λέει η μητέρα της
A

Προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου ζήτησε και πήρε ο 71χρονος γυναικοκτόνος στη Σαλαμίνα, ενώ είναι σε αναζήτηση συνηγόρου, καθώς μέχρι στιγμής κανείς δεν έχει αναλάβει την υπεράσπισή του.

Νωρίτερα, ο καθ΄ομολογία δολοφόνος οδηγήθηκε κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στα δικαστήρια Πειραιά, φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο, ωστόσο δεν κατέστη δυνατό να απολογηθεί σήμερα στον εισαγγελέα. 

Μάλιστα, δεν απάντησε σε καμία από τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, ενώ φάνηκε αμετανόητος για το στυγερό έγκλημά του.

«Της άξιζε, για να μάθει»

Ο ίδιος στην ομολογία του φέρεται να υποστήριξε πως «τη σκότωσα γιατί την έπιασα με άλλον και τρελάθηκα», αποδίδοντας την ειδεχθή του πράξη σε «ερωτική αντιζηλία».  Ανέφερε επίσης με ψυχραιμία ότι αφού δολοφόνησε τη 43χρονη, έφυγε από τη Σαλαμίνα, πήγε στο Κερατσίνι και μάλιστα κάθισε να πιει καφέ.

Σε ανάλογο ύφος, που προκαλεί το λιγότερο οργή, και η υπόλοιπη κατάθεσή του στην αστυνομία, κατά την οποία υποστηρίζει μάλιστα ότι «της άξιζε» να πεθάνει αφού τον απάτησε. «Για να μάθει» φέρεται να είπε χαρακτηριστικά ο 71χρονος γυναικοκτόνος, θεωρώντας τη σύντροφό του κτήμα του.

«Αποφάσισα να το κάνω από τη στιγμή που τη βρήκα με άλλον. Δεν εκτιμούσε όσα είχα κάνει για αυτήν. Την έπιασα να με απατάει και αποφάσισα να το κάνω. Για να μάθει. Δεν άξιζε να ζει» είπε ο 71χρονος.

«Βρήκα το παιδί μου νεκρό στη βεράντα»

«Εγώ το βρήκα το παιδί, εγώ άνοιξα την πόρτα και το βρήκα στη βεραντούλα νεκρό το παιδί μου. Μου το είχε σκοτώσει και το είχε σκεπάσει» συγκλονίζει η μητέρα της 43χρονης, η οποία δολοφονήθηκε χθες, Τρίτη, από τον σύντροφό της στη Σαλαμίνα.

Οι κραυγές της ήταν εκείνες που σήκωσαν τη γειτονιά στο πόδι.

«Ένας άγγελος ήταν, είχε ταλαιπωρηθεί πολύ στη ζωή της. Λάτρευε το παιδί της, είμαστε τυχεροί που δεν το σκότωσε κι αυτό» λέει η γυναίκα, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή και περιγράφοντας ότι ο 71χρονος σκότωσε την κόρη της όταν εκείνη άφησε το παιδί στο ταξί που το πήγαινε στο σχολείο.

Αφού έφυγε το παιδί, ο 71χρονος την αιφνιδίασε, μπήκε μέσα στο σπίτι και την πυροβόλησε με την καραμπίνα.

«Εδώ και μια εβδομάδα η κόρη μου έμενε μαζί μου, ήθελε να τον χωρίσει. Αυτός τα τελευταία χρόνια ήταν άνεργος και τον συντηρούσαμε εμείς με το υστέρημά μας. Του είπε, λοιπόν, ή θα βρει δουλειά ή θα το λήξουν. Αυτό δεν του άρεσε» λέει η μητέρα του θύματος.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις