Breaking news

gkazi.jpg
A

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αστυνομία, προκειμένου να εντοπίσει τον 37χρονο πιστολέρο, του οποίου η φωτογραφία ήρθε στο φως της δημοσιότητας για τους πυροβολισμούς κατά τριών Κρητικών στο Γκάζι.

«Οι πληροφορίες που έχουμε είναι ότι βρίσκεται στη χώρα μας», αναφέρει μεταξύ άλλων η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντίνα Δημογλίδου.

Ο καταζητούμενος είχε απελαθεί δύο φορές από την Ελλάδα ενώ έχει βαρύ ποινικό μητρώο.

Σύμφωνα με τον Τύπο στην Αλβανία, έχει εκτίσει ποινή κάθειρξης για ληστεία κατά τη διάρκεια της οποίας οι δράστες είχαν ανοίξει πυρ κατά αστυνομικών. Μετά την αποφυλάκισή του ήρθε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Κέρκυρα, όπου κατηγορήθηκε για κλοπές. «Ένας άνθρωπος που οπλοφορεί και πυροβολεί τρεις ανθρώπους στο κεφάλι είναι επικίνδυνος και για τους πολίτες αλλά και για τους αστυνομικούς που θα τον αντιμετωπίσουν», συμπληρώνει η κυρία Δημογλίδου.

Παίρνουν εξιτήριο την Παρασκευή οι δύο Κρητικοί

Ευχάριστα είναι τα νέα για τους τρεις Κρητικούς που τραυματίστηκαν μετά τους πυροβολισμούς στο Γκάζι τα ξημερώματα του Σαββάτου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, οι δύο 28χρονοι θα λάβουν εξιτήριο την Παρασκευή και θα επιστρέψουν στο Ηράκλειο.

Σε καλή κατάσταση εξακολουθεί, να είναι και ο 34χρονος που πυροβόλησαν στο κεφάλι. Μετά την δεύτερη χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη, κατά την οποία οι γιατροί του αφαίρεσαν την σφαίρα από το κεφάλι, η εξέλιξη της πορείας της υγείας του είναι ομαλή, με τους γιατρούς να είναι αισιόδοξοι.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις