Breaking news

ΚΑΙΡΟΣ
A

Από τα βόρεια ξεκινά το χειμωνιάτικο σκηνικό του καιρού, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο της ΕΡΤ, Παναγιώτη Γιαννόπουλο. Η θερμοκρασία από τα βόρεια θα σημειώσει πτώση, θα επικρατήσουν και πολύ θυελλώδεις βορειοανατολικοί άνεμοι στο βόρειο Αιγαίο. Στο Αιγαίο θα εκδηλώνονται τοπικές βροχές και καταιγίδες, από το απόγευμα αρκετές βροχές στη Θεσσαλία, τις Σποράδες την Εύβοια την ανατολική Στερεά και το βράδυ και χιόνια σε αυτές τις περιοχές στα ορεινά.

Την Τετάρτη με πολύ ισχυρούς βοριάδες στο Αιγαίο πέφτει και άλλο η θερμοκρασία, θα κυμαίνεται για πρώτη φορά μετά από 20 ημέρες σε επίπεδα κάτω από τα κανονικά. Παραμένει σε χαμηλά επίπεδα η θερμοκρασία Πέμπτη και Παρασκευή, θα βρέξει όμως σε Πελοπόννησο και νότιο Αιγαίο. Το Σάββατο η πιο κρύα ημέρα, καθώς νέες ακόμα πιο ψυχρές αέριες μάζες θα έρθουν στην χώρα μας. Από Δευτέρα η θερμοκρασία ανεβαίνει ξανά, και πολύ πιθανόν άλλες τόσο κρύες ημέρες να μην έρθουν έως το τέλος Γενάρη.

Στην Αττική σήμερα αναμένονται αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές. Λίγα χιόνια θα πέσουν το βράδυ στα ορεινά κυρίως της δυτικής Αττικής. Οι άνεμοι αρχικά μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει έως 14 βαθμούς Κελσίου, με πτώση από το απόγευμα.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και τις πρωινές ώρες στα θαλάσσια παραθαλάσσια σποραδικές καταιγίδες. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί έως 8 βαθμούς Κελσίου.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις