Breaking news

Συλλήψεις
A

Προφυλακίστηκαν μετά την απολογία τους η 31χρονη και ο 34χρονος από την Εκάλη, που κατηγορούνται για την υπόθεση του κυκλώματος μαστροπείας ανηλίκων.

Ο τρίτος κατηγορούμενος για την υπόθεση, που κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανηλίκου, αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο να εμφανίζεται δύο φορές τον μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του και να πληρώσει χρηματική εγγύηση ύψους 5.000 ευρώ.

Στην απολογία της, η 31χρονη που αρνείται τις κατηγορίες, φέρεται να υποστήριξε πως δεν εξωθούσε κορίτσια στην πορνεία και πως όταν υποψιάστηκε πως κάτι συμβαίνει με την 17χρονη, την οποία γνώριζε από το ινστιτούτο αισθητικής που διατηρεί, προσπάθησε να την πείσει να σταματήσει.  Ισχυρίστηκε δε ότι δεν γνωρίζει κανέναν από τους συγκατηγορούμενούς της.

Μαζί με την 31χρονη κατηγορούνται και άλλα δύο άτομα, ένας 33χρονος φίλος της και ένας 55χρονος, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες υποστήριξαν ότι νόμιζαν πως τα κορίτσια ήταν 20 ετών.

Οι δυο συγκατηγορούμενοί της, επίσης, αρνήθηκαν τις κατηγορίες λέγοντας ότι δεν ήξεραν ότι τα κορίτσια ήταν ανήλικες.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 33χρονος, στα μέσα Απριλίου 2023, ανάρτησε φωτογραφίες της 15χρονης και μίας επίσης ανήλικης 17 ετών σε ιστότοπο, μέσω του οποίου πραγματοποιήθηκαν τουλάχιστον -10- ερωτικά ραντεβού σε ξενοδοχεία στο κέντρο της Αθήνας. Μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις