Breaking news

Νησί της Σίφνου
A

Η Vogue παρουσίασε την ετήσια λίστα της με τους καλύτερους προορισμούς για το 2024 και στην κορυφή της, την πρωτιά έχει καταλάβει το ελληνικό νησί της Σίφνου.

Όπως αναφέρει η Vogue το κυκλαδίτικο νησί αποτελεί μαγνήτη για πλήθος επωνύμων, ενώ το περιοδικό παροτρύνει τους εκατομμύρια αναγνώστες της να επισκεφθούν τη Σίφνο.

Η Σίφνος αποτελεί νησί το οποίο ξεχωρίζει για την αυθεντικότητα του, τη διαχρονική γαστρονομία, ενώ αποτελεί «slow travel» προορισμό για χαλαρωτικές και ανεπιτήδευτες διακοπές.

Σημειώνεται ότι, στην ετήσια λίστα της Vogue, αμέσως μετά τη Σίφνο ακολουθούν οι εξής προορισμοί:

Η Γρενάδα της Καραϊβικής, το Κίτο του Ισημερινού, η περιοχή Big Sur στην Καλιφόρνια, η Ταγγέρη, το νησί Jeju της Ν.Κορέας, το Μποντρούμ, η Μαδαγασκάρη, η Σερβία, το Παρίσι και η Ισπανική Γαλικία.

Όπως αναφέρει ο νέος αντιδήμαρχος Τουρισμού του δήμου Σίφνου, Γιάννης Ραφελέτος «Η περασμένη σεζόν ολοκληρώθηκε με ρεκόρ επί των τουριστικών αφίξεων σε βάθος δεκαετίας. Αξιοποιώντας τη δυναμική του προορισμού ο στόχος μας για τα επόμενα χρόνια είναι να διατηρήσουμε και να αναδείξουμε όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που καθιστούν τη Σίφνο μοναδική στις καρδιές των φίλων μας από όλο τον κόσμο».

Ο κ. Ραφελέτος συμπλήρωσε ότι «Τα μονοπάτια, ο πολιτισμός, η φυσιολατρία, η κουλτούρα και ο γαστρονομικός πλούτος μας, αποτελούν κομμάτι της ταξιδιωτικής εμπειρίας που θέλουμε να διαφυλάξουμε. Προτεραιότητα επίσης θα είναι να ενθαρρύνουμε την πραγματοποίηση δράσεων και εκδηλώσεων τουριστικού, πολιτιστικού και αθλητικού χαρακτήρα στο νησί».

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις