Breaking news

ΙΝΤΙΜΕ
A

Εντοπίστηκε από την αστυνομία το μηχανάκι με το οποίο διέφυγαν οι δράστες, μετά την έκρηξη βόμβας στο υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, στις 3 Φεβρουαρίου.

Οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής έθεσαν τη μηχανή σε επιτήρηση για μικρό χρονικό διάστημα και όταν κανείς δεν πήγε να την παραλάβει τη μετέφεραν στη ΓΑΔΑ, όπου οι ειδικοί των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων την κάνουν «φύλλο και φτερό» για τον εντοπισμό οποιουδήποτε βιολογικού ίχνους των ανθρώπων που τη χρησιμοποίησαν: Δακτυλικό αποτύπωμα, γενετικό υλικό.

Εφόσον βρεθεί οποιοδήποτε αποτύπωμα θα αντιπαραβληθεί με το «ορφανό» αποτύπωμα που είχε εντοπισθεί στη βόμβα η οποία είχε τοποθετηθεί κοντά στην έδρα των ΜΑΤ στου Γουδή.

Υπενθυμίζεται ότι βόμβα εξερράγη στις 1:29, πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου 3 Φεβρουαρίου απέναντι από το υπ. Εργασίας, στη συμβολή των οδών Σταδίου και Πεσμαζόγλου. Η Εφημερίδα των Συντακτών στις 00:49 έλαβε τηλεφώνημα ότι η βόμβα θα εκραγεί σε 40 λεπτά όπως και έγινε προκαλώντας υλικές ζημιές.

Νέο βίντεο ντοκουμέντο από την έκρηξη στο υπουργείο Εργασίας

Νέο βίντεο ντοκουμέντο από την έκρηξη βόμβας που σημειώθηκε στο υπουργείο Εργασίας, στο κέντρο της Αθήνας, στις 3 Φεβρουαρίου, έρχεται στη δημοσιότητα.

Ειδικότερα, στο βίντεο που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, αναδεικνύεται το μέγεθος της καταστροφής, σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Αθήνας, στη συμβολή των οδών Κοραή και Σταδίου.

Η στιγμή της έκρηξης έχει καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας στο κτήριο απέναντι από το υπουργείο, στο σημείο όπου οι δράστες άφησαν το σακίδιο με τον εκρηκτικό μηχανισμό.

 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις