Breaking news

Λιμενικό σώμα
A

Τραγωδία σημειώθηκε στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά των Σφακίων, όταν δύο φίλοι βρέθηκαν νεκροί με λίγη διαφορά ώρας.

Οι δύο φίλοι ηλικίας 44 και 50 ετών, χάθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής, στη θαλάσσια περιοχή των Σφακίων. Συγκεκριμένα ο 50χρονος από το Ρέθυμνο, εντοπίστηκε στη  θαλάσσια περιοχή μεταξύ Γαύδου και Πλακιάς Ρεθύμνου, ενώ λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκε νεκρός και ο δεύτερος αγνοούμενος ηλικίας 44 ετών.

Οι δύο φίλοι είχαν βγει για ψάρεμα με δύο κανό

Κατά τη διάρκεια της νύχτας, δύο σκάφη του λιμενικού σώματος, ένα ναυαγοσωστικό και ένα περιπολικό, μαζί με drone με θερμική κάμερα «σάρωναν» τη θαλάσσια περιοχή από τα Σφακιά μέχρι τη Γαύδο με την ελπίδα να εντοπίσουν κάποιο ίχνος των δύο φίλων, δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα.

Σημειώνεται ότι, οι δύο άντρες είχαν πάει για ψάρεμα με δύο κανό, όταν ξαφνικά την Κυριακή το μεσημέρι ο καιρός άλλαξε απότομα και ένα δυνατό μπουρίνι άρχισε να τους παρασύρει τα κανό στα ανοιχτά. 

Οι δύο φίλοι που κατάγονται από το Ρέθυμνο επικοινώνησαν με τις αρχές ζητώντας βοήθεια. Στο κέντρο συντονισμού έρευνας και διάσωσης του ΛΣ ΕΛΑΚΤ σήμανε συναγερμός και ξεκίνησε μια μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό τους η οποία μέχρι στιγμής δεν έχει αποδώσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων, ένας αυτόπτης μάρτυρας που είδε τους δύο φίλους στο λιμανάκι των Σφακίων όπου πάρκαραν το αυτοκίνητο τους, είπε πως φορούσαν σωσίβια.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις