Breaking news

Βαρβάκειος: Πώς θα λειτουργήσει σήμερα και την Καθαρά Δευτέρα
A

Με συνεχές ωράριο από τις 7 το πρωί της Κυριακής της Αποκριάς, μέχρι το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας θα είναι η Βαρβάκειος Αγορά για τους καταναλωτές, προκειμένου να προμηθευτούν σαρακοστιανά προϊόντα.

Η αγορά θα κλείσει μόνο για μία ώρα το μεσημέρι της Κυριακής για να καθαριστεί, όπως είπε στην ΕΡΤ ο πρόεδρος της Ιχθυαγοράς Βαρβακείου, Βασίλης Σίμος.

Ανοιχτοί θα είναι οι φούρνοι, ώστε να προμηθευτούν οι καταναλωτές τις λαγάνες, αλλά και τα ζαχαροπλαστεία.

Πού κυμαίνονται οι τιμές του σαρακοστιανού τραπεζιού

Σε ό,τι αφορά τις τιμές, ο πρόεδρος της Ιχθυαγοράς Βαρβακείου, Βασίλης Σίμος είπε πως δεν θα αλλάξουν και διαβεβαίωσε πως δεν τίθεται θέμα επάρκειας. Ειδικότερα, ανέφερε ότι γύρω στα 8-9 ευρώ από 10 -11 ευρώ, που ήταν πέρυσι, πωλείται η σκούρα γαρίδα Εκουαδόρ (μεσαίο μέγεθος) , τα 12 ευρώ «αγγίζει» η κόκκινη γαρίδα Αργεντινής, τα καλαμάρια κοστίζουν 8,98 ευρώ, δηλαδή είναι περίπου δύο ευρώ κάτω από την περυσινή τιμή και τα πλοκάμια θράψαλου στα 7,98 ευρώ και είναι φθηνότερα κατά 1 ευρώ από πέρυσι.

«Πάμε για μικρότερο εύρος κέρδους και προσπαθούμε να εξυπηρετήσουμε τον κόσμο που είναι οικονομικά ευάλωτος», τόνισε ο κ. Σίμος και υπενθύμισε ότι η Βαρβάκειος κάνει πωλήσεις και ηλεκτρονικά.

«Θα φτιάξουμε το καλάθι της Σαρακοστής, αλλά έτσι κι αλλιώς υπάρχει καλάθι 6-7 προϊόντων με θαλασσινά που έχουν μείωση της τάξης 1-2 ευρώ», είπε ο πρόεδρος της Ιχθυαγοράς.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις