Breaking news

νοσοκομεία προσλήψεις ΑΣΕΠ
A

Μία 43χρονη γυναίκα συνελήφθη το πρωί της περασμένης Κυριακής στο νοσοκομείο «Μεταξά» στον Πειραιά, καθώς προσποιούνταν τη νοσοκόμα για να μπορεί άνετα να «ξαφρίζει» ασθενείς. Η «μαϊμού» νοσοκόμα είναι αντιμέτωπη με κατηγορίες για ληστεία, διακεκριμένη κλοπή, βία κατά υπαλλήλων, σωματικές βλάβες, απάτη με υπολογιστή και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, η 43χρονη πήγε το πρωί της περασμένης Κυριακής στο νοσοκομείο και προσποιούμενη την αποκλειστική νοσοκόμα, απέσπασε κινητά τηλέφωνα, χρήματα καθώς και μία τραπεζική κάρτα από νοσηλευόμενους ασθενείς και τους συνοδούς τους. Μάλιστα, η 43χρονη πραγματοποίησε και αγορές με την τραπεζική κάρτα που είχε αφαιρέσει.

Οι πράξεις της έγιναν αντιληπτές από το ιατρικό προσωπικό και τους συνοδούς, οι οποίοι προσπάθησαν να την ακινητοποιήσουν. Κατά την προσπάθεια αυτή, η κατηγορούμενη άσκησε σωματική βία σε βάρος νοσηλεύτριας και θυρωρού με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό της νοσηλεύτριας.

Στο νοσοκομείο κλήθηκε και η Άμεση Δράση όπου κατάφερε τελικά να ακινητοποιήσει την 43χρονη και να την οδηγήσει στο Αστυνομικό Τμήμα Δημοτικού Θεάτρου. Μάλιστα, κατά την άφιξη τους στο Αστυνομικό Τμήμα, η 43χρονη επιτέθηκε και στους αστυνομικούς με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός αστυνομικού.

Από την έρευνα στην κατοχή της βρέθηκαν τα κλοπιμαία τα οποία αποδόθηκαν στους κατόχους τους, καθώς και 30 φαρμακευτικά δισκία χωρίς την απαιτούμενη συνταγή. Η συλληφθείσα, με τη σε βάρος της δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Δημοτικού Θεάτρου, οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις