Breaking news

INTIME
A

Σε μηνύσεις είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν οι συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών, που συναντήθηκαν σήμερα, Κυριακή, το μεσημέρι, στη Λάρισα.

Ειδικότερα, την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να καταθέσουν ονομαστικές μηνύσεις κατά προσώπων των Αρχών καθώς και υπηρεσιών που βρίσκονταν στο σημείο του δυστυχήματος από την πρώτη στιγμή.

Οι συγγενείς των θυμάτων ντυμένοι στα μαύρα, τιμώντας την μνήμη των νεκρών συναντήθηκαν για ακόμα μία φορά στη Λάρισα, σε μια προσπάθεια να αποφασίσουν και να οργανώσουν τις επόμενες κινήσεις τους.

Σημειώνεται ότι πρόκειται για τη δεύτερη ανάλογη συνάντηση των οικογενειών των θυμάτων, στην οποία έλαβαν μέρος περίπου 30 οικογένειες και συζήτησαν τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση. Η συγκέντρωση έγινε σε αίθουσα που τους παραχωρήθηκε από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, στο κτίριο της Θεοφράστου.

Οι ίδιοι χαρακτήρισαν ως έγκλημα τη σιδηροδρομική σύγκρουση εμπορικής με επιβατική αμαξοστοιχία, που σημειώθηκε έναν χρόνο πριν στα Τέμπη, ενώ ζητούν την παραδειγματική τιμωρία όλων όσοι ευθύνονται για τη φονική σύγκρουση των δύο τρένων.

Μαζί τους και ένας από τους πραγματογνώμονες που έχουν και όλο αυτό το διάστημα μετά το δυστύχημα, βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή μαζί τους. Ο πραγματογνώμονας των οικογενειών που κατέφτασε στο σημείο ήταν ιδιαίτερα προβληματισμένος και ερωτώμενος απάντησε πως αυτά που θα ακούσουν οι συγγενείς θα τους συγκλονίσουν.

Δείτε φωτογραφίες από τη συνάντηση: 

Τέμπη
larissanet.gr
Τέμπη - Λάρισα
larissanet.gr
Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις