Breaking news

Κακοποίηση ανηλίκου
A

Τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στα Ιωάννινα, όταν ένας 15χρονος μαθητής Γυμνασίου από το Πήλιο, ενώ βρισκόταν σε τριήμερη σχολική εκδρομή, κακοποιήθηκε σεξουαλικά από συμμαθητές του.

Σύμφωνα με όλα όσα κατήγγειλε ο πατέρας του στο Αστυνομικό Τμήμα Νοτίου Πηλίου, το ειδεχθές περιστατικό συνέβη μετά τα μεσάνυχτα την περασμένη Παρασκευή (06 Απριλίου 2024) και όταν οι μαθητές Β’ και Γ’ Γυμνασίου επέστρεψαν στο ξενοδοχείο, όπου διέμεναν μαζί με συνοδούς και καθηγητές, που συμμετείχαν στην εκδρομή.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο πατέρας στην αστυνομία, o 15χρονος γιος του ενώ κοιμόταν, ξύπνησε από μια έντονη πίεση που αισθάνθηκε και είδε δίπλα και πάνω στο κρεβάτι του τον 15χρονο δράστη και μαθητή της Γ’ Γυμνασίου του ιδίου σχολείου να γελάει, ενώ στο άλλο κρεβάτι βρίσκονταν δύο ακόμη μαθητές της ίδιας Τάξης και γελούσαν και αυτοί με τις αποτρόπαιες πράξεις σε βάρος του θύματος.

Η Εισαγγελέας Υπηρεσίας ανηλίκων ενημερώθηκε άμεσα καθώς και οι γονείς των ανήλικων δραστών, οι οποίοι και μετέβησαν στο Τμήμα, ενώ οι τρεις 15χρονοι συνελήφθησαν. Ωστόσο δεν συνελήφθησαν οι γονείς των ανήλικων δραστών, ενώ κλήθηκε να εξεταστεί και η διευθύντρια του Γυμνασίου.

Το θύμα θα υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις