Breaking news

Καλοκαίρι
A

Με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται σε υψηλά για την εποχή επίπεδα θα πάμε μέχρι και το Σαββατοκύριακο, όπου, σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, ο καιρός θα συνεχίσει να θυμίζει καλοκαίρι. 

Ειδικότερα, σήμερα, Πέμπτη 14 Απριλίου, γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός, με αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα στα δυτικά και τα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 2 με 4, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά. Θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 26 με 28 και στη νησιωτική χώρα τους 21 με 23 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική σήμερα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά έως 7 μποφόρ. H θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Και στη Θεσσαλονίκη για σήμερα η ΕΜΥ προβλέπει γενικά αίθριο καιρό. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 και το μεσημέρι - απόγευμα πρόσκαιρα νότιοι έως 4 μποφόρ. H θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Αύριο, Παρασκευή 12 Απριλίου, Γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βόρεια.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 4 με 6, στα ανατολικά 5 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα παραμείνει σε υψηλά για την εποχή επίπεδα. Θα φτάσει στα νησιά του Ιονίου και τα ηπειρωτικά τους 26 με 28 και τοπικά τους 29 βαθμούς και στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές τους 23 με 25 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός το Σαββατοκύριακο

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός το Σάββατο 13 Απριλίου, με πρόσκαιρες νεφώσεις κατά τόπους στα ηπειρωτικά από τις απογευματινές ώρες, οπότε στα βορειοανατολικά θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο 7 και τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Γενικά αίθριος καιρός θα είναι ο καιρός και την Κυριακή 14 Απριλίου με πρόσκαιρες νεφώσεις κυρίως τις μεσημβρινές ώρες στα βορειοανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω άνοδο και θα κυμανθεί σε επίπεδα υψηλότερα από τα κανονικά για την εποχή κατά 8 με 9 βαθμούς περίπου.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις