Breaking news

Άγιοι Ανάργυροι: Παίρνει εξιτήριο ο 39χρονος γυναικοκτόνος
A

Εξιτήριο παίρνει σήμερα από το Τζάνειο Νοσοκομείο ο 39χρονος γυναικοκτόνος, που σκότωσε με μαχαίρι την 28χρονη Κυριακή έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων στις 7 Απριλίου.

Ο δράστης είχε μεταφερθεί στο Τζάνειο από το «Αττικόν» μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε στις φυλακές Κορυδαλλού στις 9 Απριλίου.

Πιο συγκεκριμένα, ο δράστης που τις τελευταίες ημέρες βρισκόταν δεμένος σε κρεβάτι του «Τζάνειο» νοσοκομείου, σήμερα αναμένεται να αποχωρήσει και θα αποφασιστεί αν ο 39χρονος θα μεταβεί στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού ή στο κελί των φυλακών.

Μέχρι τώρα ο ίδιος ήταν δεμένος με ιμάντες στο κρεβάτι του και οι φρουροί των φυλακών είχαν γίνει η σκιά του. Μάλιστα, υπήρξε περιστατικό κατά το οποίο πετούσε αντικείμενα και προσπαθούσε να προκαλέσει φθορές στον χώρο καθιστώντας σαφές με την ανήσυχη συμπεριφορά του πως δεν θέλει να βρίσκεται εκεί.

Διαβάστε επίσης: Γυναικοκτονία - Άγιοι Ανάργυροι: Ένας σκύλος «ξύπνησε» την Αστυνομία (βίντεο ντοκουμέντο)

Οι φρουροί της εξωτερικής φρουράς του Κορυδαλλού βρίσκονταν συνεχώς κοντά του και δεν άφηναν κανέναν να τον πλησιάσει χωρίς να είναι οι ίδιοι παρών.

Εάν μεταφερθεί στο κελί, θα τοποθετηθεί σε ένα με πάνω από 3 άτομα (όπως ήταν και όταν έκανε την απόπειρα αυτοκτονίας), ενώ θα ελέγχεται κάθε 20 λεπτά ή και συχνότερα.

Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης πριν από μία εβδομάδα επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του μέσα στο κελί που κρατούνταν χρησιμοποιώντας τις γάζες με τις οποίες ήταν τυλιγμένο το τραύμα του από τον αυτοτραυματισμό που επιχείρησε αμέσως μετά την δολοφονία.

«Ένα τσογλάνι βρίσκεται στο Τζάνειο χωρίς να έχει τίποτα»

Υπενθυμίζεται πως ο Μιχάλης Γιαννάκος πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ ήταν ένα από τα πρόσωπα που είχαν ξεσπάσει για την παραμονή του 39χρονου στο νοσοκομείο «Τζάνειο».

«Έχουμε ένα τσογλάνι δολοφόνο ο οποίος εκ προ μελέτης σκότωσε ένα κορίτσι και τα έχει 400. Αντί για τη φυλακή που είναι η θέση του βρίσκεται στο Τζάνειο νοσοκομείο χωρίς να έχει τίποτα», είπε αρχικά ο Μιχάλης Γιαννάκος στην τηλεόραση του Mega.

Και πρόσθεσε: «Στο Τζάνειο μπήκε γιατί θεώρησαν ότι συνεχίζει να έχει παθολογικό πρόβλημα ενώ στο προηγούμενο νοσοκομείο πήρε εισιτήριο ως υγιής. Είναι καθηλωμένος και συνεχώς ζητά τη μητέρα του, καφέ και τσιγάρα. Ακόμη και στο νοσοκομείο έχει τη δυνατότητα να δει συγγενείς μέχρι τρίτου βαθμού τρεις φορές την εβδομάδα».

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις