Breaking news

Γιάννης Καλλιανός
A

Σε νέες δηλώσεις προέβη οργισμένος ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Καλλιάνος, κάνοντας δηλώσεις για την υπόθεση του πατέρα του, απευθυνόμενος στον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη και καταγγέλλοντας πως «τούς βάζουν με το τσουβάλι μέσα, τους κόβουν με κλαδευτήρια τα χέρια και τα πόδια κι όποιος ζήσει, έζησε».

Ο ίδιος προχώρησε σε πρωτοφανείς καταγγελίες, οργισμένος ζητώντας επανειλημμένως από τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη να βγει δημοσίως και να αποκαλύψει όλους τους διαλόγους μεταξύ τους, κατά την περίοδο νοσηλείας του πατέρα του, Δημήτρη, που πέθανε χθες Πέμπτη.

Ο ίδιος συνέχισε αναφέροντας τα εξής:

«Το να κινηθώ νομικά είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω», είπε ο κ. Καλλιάνος, παραθέτοντας τον ισχυρισμό του ότι όλοι τον διαβεβαίωναν, και εκείνον και την οικογένειά του, ότι ο πατέρας του πηγαίνει καλύτερα: «Εξαιρετικά πηγαίνει ο μπαμπάς σας, οι εξετάσεις είναι εξαιρετικές, όλα πάνε πάρα πολύ καλά, μην ανησυχείτε καθόλου».

Ακόμη, πρόσθεσε ότι έχει κρατήσει όλα τα μηνύματα που αντάλλασσε με τους γιατρούς και πως κατά την επικοινωνία που είχε, μέσα στην απελπισία του, όπως αναφέρει, με τον Άδωνι Γεωργιάδη και εκείνος, αφού επικοινώνησε με τη διοίκηση του νοσοκομείου, του έδωσε την ίδια διαβεβαίωση.

«Ο Άδωνις Γεωργιάδης, απορώ πώς δεν βγαίνει να πει ο ίδιος ότι ο Γιάννης ο Καλλιάνος έχει δίκιο, με εκλιπαρούσε και μού έλεγε πεθαίνει ο πατέρας μου, κάνε κάτι’, γιατί δεν βγαίνει ο Άδωνις, που ήτανε φίλος μου και είναι», ανέφερε ο βουλευτής.

Ακόμη τόνισε ότι, «Ενδιαφέρθηκε και πολύ μάλιστα», είπε για τον υπουργό Υγείας, μεταφέροντας τη συνομιλία τους που είχε ως εξής:

«Με πήρε ο Άδωνις και μου είπε: Γιάννη, έχει γίνει ιατρικό συμβούλιο και ο πατέρας σου πάει εξαιρετικά. Δεν είναι η ιδιότητά μου να λέω στον γιατρό ποιον θα βάλει στις εντατικές’ και σωστά μου το είπε αυτό».

O Γιάννης Καλλιανός, μιλώντας στον Ant1 το πρωί της Παρασκευής 26 Απριλίου, ζήτησε «να βγει ο Άδωνις να πει αυτή τη λεπτομέρεια καθώς υπερασπίζεται το ΕΣΥ».

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις