Breaking news

INTIME
A

Από τη Μεγάλη Τρίτη, 30 Απριλίου, θα έχουν τη δυνατότητα οι κάτοχοι αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών να παραλάβουν τις πινακίδες των οχημάτων τους, που είχαν αφαιρεθεί από τη Διεύθυνση Δημοτικής Αστυνομίας, προκειμένου να διευκολυνθούν στις μετακινήσεις τους εν όψει της γιορτής του Πάσχα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του Δήμου Θεσσαλονίκης και της αρμόδιας Αντιδημαρχίας Δημοτικής Αστυνομίας, Δημοτικών Κοινοτήτων και Γειτονιών.

Σημειώνεται ότι για την επιστροφή των στοιχείων κυκλοφορίας και των αδειών ικανότητας οδήγησης, θα τηρηθεί η διαδικασία καταβολής του διοικητικού προστίμου.

Ποιοι εξαιρούνται της απόφασης 

Από τη συγκεκριμένη απόφαση, εξαιρούνται: 

  1. Οι παραβάσεις του άρθρου Ν.2696/1999 παρ.2 εδάφια .ιστ, ιζ, ιη ήτοι οι παραβάσεις οι οποίες αφορούν σε στάθμευση η οποία παρεμποδίζει κεκλιμένο επίπεδο (ράμπα) ΑμεΑ και οδηγό τυφλών καθώς και στάθμευση σε αποκλειστικές ή γενικές θέσεις στάθμευσης ατόμων με αναπηρία (πινακίδες Ρ-71 και Ρ-72).
  2. Η εκτέλεση αποφάσεων που έχουν εκδοθεί από δικαστικές αρχές, καθώς οι αποφάσεις αυτές δεν εμπίπτουν στην παρούσα διαδικασία επιστροφής στοιχείων.
Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις