Breaking news

Θρίλερ στη Βούλα: Νεκρή γυναίκα σε σπηλιά κοντά στο νεκροταφείο
A
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις.
Βάλε το proson.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google

Νεκρή εντοπίστηκε μία γυναίκα στη Βούλα έξω από απόκρημνη σπηλιά, κοντά στο νεκροταφείο της περιοχής. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η σορός φέρεται να ανήκει σε γυναίκα που κατάγεται από την Κίνα.

Άμεσα κινητοποιήθηκε η Άμεση Δράση και μετέβη στο σημείο που βρίσκεται σε μια σπηλιά, στη θέση Κρεμασμένος Λαγός. Λίγα λεπτά αργότερα, η γυναίκα βρέθηκε απαγχονισμένη, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά.

Κατά τις πρώτες πληροφορίες, τα ίχνη της γυναίκας είχαν χαθεί και είχε δηλωθεί η εξαφάνισή της την περασμένη Πέμπτη.

Η περιοχή αποκλείστηκε από αστυνομικές δυνάμεις και πυροσβέστες προκειμένου να ανασυρθεί η σορός.

Σε εξέλιξη είναι έρευνα της Αστυνομίας εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του θανάτου της και λαμβάνει καταθέσεις σχετικά με την υπόθεση.

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις.
Βάλε το proson.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google

Δημοφιλείς Ειδήσεις