Breaking news

ΙΝΤΙΜΕ
A

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Κυριακής στην παραλία του Αγίου Μάμαντος, στη Χαλκιδική, όταν εξαφανίστηκε επτάχρονο κορίτσι, την ώρα που κολυμπούσε.

Ο ναυαγοσώστης αντιλήφθηκε ότι το παιδί είχε χαθεί από το οπτικό του πεδίο και ειδοποίησε άμεσα τις αρχές. Ενεργοποιήθηκε το τοπικό σχέδιο έκτακτης ανάγκης και ξεκίνησαν έρευνες στην ευρύτερη περιοχή. Στην επιχείρηση συμμετείχαν περιπολικό σκάφος και όχημα του Λιμενικού, ιδιωτική σωστική λέμβος, θαλάσσιο μοτοποδήλατο, καθώς και εθελοντές της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης.

Λίγες ώρες αργότερα, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Νέων Μουδανιών εντόπισαν το κορίτσι σώο και καλά στην υγεία του, σε απόσταση πέντε χιλιομέτρων από το σημείο όπου χάθηκε. Η ανήλικη παραδόθηκε στη μητέρα της από στέλεχος της Ελληνικής Αστυνομίας.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις