Οι δικαστές του Τριμελούς Συμβουλίου Λαμίας για ακόμα μια φορά δεν έκαναν δεκτό το αίτημα αποφυλάκισης του καταδικασμένου, πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος θα παραμείνει στη φυλακή.
Ειδικότερα, η εν λόγω απόφαση πάρθηκε με ψήφους 2-1 παρά την εισαγγελική πρόταση, που για πρώτη φορά ήταν θετική ως προς την αποφυλάκιση του καταδικασμένου πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής.
Σημειώνεται ότι η εν λόγω εισήγηση προέκυψε από την αθώωση του Κασιδιάρη για την υπόθεση των Σπαρτιατών, όπου ήταν κατηγορούμενος για ηθική αυτουργία σε εξαπάτηση εκλογέων, ενώ έχει συμπληρώσει εδώ και 1,5 χρόνο τα 3/5 της ποινής του.
Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Λαμίας αποφάσισε την αποφυλάκιση δύο άλλων μελών της εγκληματικής οργάνωσης, του Χρήστου Παππά και του Ηλία Παναγιώταρου, οι οποίοι κρατούνταν στις φυλακές Δομοκού, με τους όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης μια φορά τον μήνα σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους.