Breaking news

Γυναικοκτονία στην Ηγουμενίτσα: «Θόλωσα και το έκανα» – Βαριές κατηγορίες στον 27χρονο
A
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις.
Βάλε το proson.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τη γυναικοκτονία στην Ηγουμενίτσα, μετά την επίθεση με μαχαίρι που φέρεται να δέχθηκε από τον 27χρονο πρώην σύντροφό της.

Η νεαρή γυναίκα είχε μετακομίσει στην περιοχή για να εργαστεί ως βιολόγος και ζούσε εκεί περίπου ενάμιση χρόνο. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, είχε χωρίσει από τον 27χρονο περίπου έναν μήνα πριν από την επίθεση, η οποία σημειώθηκε σε σχετικά απομονωμένο σημείο, σε ποδηλατόδρομο.

Ο 27χρονος φέρεται αρχικά να είχε υποστηρίξει ότι τόσο ο ίδιος όσο και η 25χρονη είχαν πέσει θύματα ληστείας από τέσσερα άτομα. Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι αστυνομικοί εντόπισαν αντιφάσεις στην κατάθεσή του και στη συνέχεια φέρεται να παραδέχθηκε την πράξη του, λέγοντας ότι «θόλωσε».

Στο νοσοκομείο φρουρούμενος ο 27χρονος

Ο κατηγορούμενος νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Νοσοκομείο Φιλιατών, καθώς φέρει τραύμα στο στήθος, το οποίο, σύμφωνα με τις πληροφορίες, προκάλεσε ο ίδιος στον εαυτό του. Αργά το απόγευμα στο νοσοκομείο μετέβησαν ο ανακριτής και ο εισαγγελέας, προκειμένου να ακολουθηθούν οι προβλεπόμενες δικαστικές διαδικασίες.

Σε βάρος του 27χρονου απαγγέλθηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες, κατηγορίες για ανθρωποκτονία με δόλο, ενδοοικογενειακή βία, καθώς και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και ναρκωτικών.

Η τελευταία κατηγορία, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, συνδέεται με τρία ηρεμιστικά χάπια Stedon που εντοπίστηκαν στο τσαντάκι του.

Προθεσμία για την απολογία του

Ο 27χρονος, ο οποίος φέρεται να έχει ομολογήσει προφορικά την πράξη του στους αστυνομικούς, ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί το πρωί της Πέμπτης.

Παράλληλα, επικαλέστηκε οικονομική αδυναμία και ζήτησε από τις δικαστικές Αρχές τον διορισμό συνηγόρου υπεράσπισης.

Μετά την ολοκλήρωση της νοσηλείας του αναμένεται να προχωρήσει η προβλεπόμενη δικαστική διαδικασία.

Το παρελθόν του 27χρονου

Σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες, ο 27χρονος δεν έχει καταδικαστικές αποφάσεις στο ποινικό του μητρώο.

Ωστόσο, είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για παράβαση της νομοθεσίας περί κροτίδων. Όταν ήταν ανήλικος, είχε επίσης συλληφθεί για κλοπή κρουασάν και ενεργειακών ποτών, ενώ το 2024 είχε προσαχθεί για εξακρίβωση στοιχείων.

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις.
Βάλε το proson.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google

Δημοφιλείς Ειδήσεις