Breaking news

Θα πληρώνεται ως κριτικός της Amazon
A

Βλέπετε με τις ώρες ταινίες και σειρές σε online πλατφόρμες, όπως το Netflix και η Amazon; Φανταστείτε να πληρωνόσασταν 40.000$ για να βλέπετε όλο το νέο υλικό και να το κριτικάρετε. Το λες και δουλειά των ονείρων!

Ο λόγος γίνεται για την 36χρονη Αυστραλή Άλεξ Μπέιν η οποία έλαβε τον τίτλο του «Film Buff» από την Amazon Prime, καθώς κατάφερε να επιλεγεί από πολλούς υποψηφίους προκειμένου να αναλάβει την παρακολούθηση περιεχομένου και κριτικής ταινιών και σειρών, για χάρη της πλατφόρμας.

Η 36χρονη σινεφίλ, με καταγωγή από το Κουίνσλαντ, της Αυστραλίας, πρόκειται να πληρωθεί με 40.000 δολάρια μισθό, για συνολικά τρείς μήνες παρακολούθησης περιεχομένου και ανταλλαγής απόψεων.

Η προεργασία της μέσα από τους άκρως διασκεδαστικούς και αφιερωμένους στη ψυχαγωγία, λογαριασμούς της στα social media, την βοήθησαν να κλέψει τις εντυπώσεις στην αίτηση της και να κατακτήσει την πολυπόθητη θέση, που θα αποτελούσε όνειρο κάθε απανταχού σινεφίλ ανά το κόσμο.

Η Άλεξ συνήθιζε να κάνει κριτική ταινιών και για προσωπικούς λόγους διασκέδασης μέσω των λογαριασμών της στο Tik Tok, Instagram και You Tube, τρολάροντας πολλές σκηνές από κινηματογραφικές ταινίες και σειρές.

Το σκηνικό πριν αναλάβει τη θέση

Η 36χρονη Άλεξ, όταν είδε την αγγελία για τη θέση, ενθαρρύνθηκε από ένα καλό φίλο της, προκειμένου να υποβάλει την αίτηση της, για την οποία πέρασε άπειρες ώρες μέχρι να επεξεργαστεί το βίντεο που κατέθεσε, προκειμένου να επιλεγεί στη τελική λίστα των υποψηφίων.

Η ίδια δήλωσε χαρακτηριστικά πως «Ήταν σαν να έβλεπα μία λίστα, με την τέλεια δουλειά για εμένα. Είμαι 36 ετών και θέλω να κάνω κάτι παθιασμένο εργασιακά, οπότε αποφάσισα να το προσπαθήσω. Έπειτα έλαβα ένα σχετικό τηλεφώνημα από την Amazon, λέγοντας μου ότι έχω συμπεριληφθεί στη λίστα των υποψηφίων».

Η ίδια συνέχισε λέγοντας ότι «Μετά την υποβολή της αίτησης της, επιλέχθηκε περίπου 1μιση εβδομάδα αργότερα. Θυμάμαι ότι δεν είχα κάνει ποτέ πιο διασκεδαστική συνέντευξη για δουλειά, χωρίς να χρειαστεί καν να προσποιηθώ την εργατική και χαρούμενη».

Τα προνόμια της θέσης στην Amazon

Όταν ενημερώθηκε πως κατάφερε να κερδίσει επάξια τη θέση της, ως τηλεκριτικός της Amazon Prime, η Άλεξ έμαθε ότι θα έχει αποκλειστική πρόσβαση στο περιεχόμενο της πλατφόρμας, θα μπορεί αν πηγαίνει σε εκδηλώσεις και σε κόκκινα χαλιά, ενώ το αποκορύφωμα είναι πως θα μπορεί αν εργάζεται με τηλεργασία, απευθείας από τον καναπέ του σπιτιού της. Παράλληλα έμαθε ότι θα γίνει και μόνιμη συνεργάτιδα του Amazon Prime, λαμβάνοντας τη θέση του «Buff».

Ένας από τους αρμόδιους που βρισκόταν στην επιτροπή των υποψηφίων προς επιλογή, δήλωσε ότι «Η Άλεξ τράβηξε αμέσως την προσοχή μας. Είναι αρκετά δημιουργική και χαρισματική και κυρίως έχει εμμονή με την ψυχαγωγία. Ανάμεσα στα ταλέντα της, είναι και οι μιμήσεις τις οποίες κάνει, που αποτελούν ένα μπόνους για την επιλογή της».

Η ίδια η Άλεξ Μπέιν, αναφερόμενη στη τυχερή επιλογή της για τη θέση των ονείρων της, δήλωσε ότι εκτός από την κατάκτηση της καταφέρνοντας να κάνει το χόμπι της επάγγελμα, ανέφερε ότι θα πληρώνεται κιόλας, με το ποσό των 40.000 δολαρίων. 

Με πληροφορίες από MediaWeek

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις