Breaking news

Τσίπρας
A
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις.
Βάλε το proson.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google

Το debate που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης, ενόψει των εθνικών εκλογών της 21ης Μαΐου, σχολίασε με βίντεο στο TikTok, ο πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας. 

Ο Αλέξης Τσίπρας, χαρακτήρισε το debate «σούπα», σχολιάζοντας στη συνέχεια: «Σούπα ξε-σούπα, την είδηση την έβγαλε!».

«Όσα δεν μαρτυρούσε 9 μήνες, τα μαρτύρησε όλα» τόνισε στην συνέχεια ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, μιλώντας, φυσικά, για τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Στην πρώτη ζόρικη ερώτηση τρικυμία στην άμυνα. Όσα δεν μαρτυρούσε 9 μήνες τα μαρτύρησε όλα. Σκάνδαλο οι υποκλοπές, χωρίς εθνικό λόγο οι παρακολουθήσεις» επεσήμανε αναφερόμενος στον πρωθυπουργό.

«Όχι τίποτα άλλο, αλλά φοβάμαι δεν θα ξαναγίνει debate» ανέφερεκλείνοντας ο Αλέξης Τσίπρας.

Η ερώτηση που «ζόρισε» τον πρωθυπουργό 

Στην ερώτηση για το σκάνδαλο των υποκλοπών, η οποία τέθηκε από τη δημοσιογράφο Ράνια Τζίμα, κλήθηκε να απαντήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια του debate της Τετάρτης. Η απάντηση που έδωσε δεν αντιστοιχούσε στην ερώτηση, αλλά αναφερόταν στο... κράτος δικαίου. 

Η αναφορά του, ωστόσο, στο θέμα των υποκλοπών κάνοντας χρήση της λέξης «σκάνδαλο» για πρώτη φορά, εξέγειρε αντιδράσεις στην αντιπολίτευση. 

Χτες ο Αλέξης Τσίπρας εξέδωσε έκτακτη ανακοίνωση, στην οποία ανέφερε ότι ο για πρώτη φορά ο πρωθυπουργός παραδέχθηκε το σκάνδαλο των υποκλοπών.

Η επίμαχη ερώτηση

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις.
Βάλε το proson.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google

Δημοφιλείς Ειδήσεις