Breaking news

Λάκης Λαζόπουλους
A

«Χείμαρρος» ήταν για ακόμα μία φορά οι δηλώσεις του Λάκη Λαζόπολου, ο οποίος  επιτέθηκε κατά κυβέρνησης και δημοσιογράφων, για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Στον «δρόμο» που χάραξε ο Αντώνης Κανάκης, ο Λάκης Λαζόπουλους επιτέθηκε «ευθεία» στον δημοσιογράφο Άρη Πορτοσάλτε για τη δήλωσή του ότι τα μεγάλα έργα στην Ελλάδα, γίνονται και ολοκληρώνονται μόνο μετά από... θυσίες

Ειδικότερα, ο γνωστός ηθοποιός - παρουσιαστής, ξεκίνησε το Podcast του με τίτλο «Έξω από το στόμα του Λάκη», λέγοντας το δικό του αντίο στα θύματα που επέβαιναν «στην αμαξοστοιχία “πάμε κι όπου βγει"», ενώ στη συνέχεια εξέφρασε τη συμπαράστασή του στους συγγενείς των ανθρώπων που σκοτώθηκαν στα Τέμπη.

«Βρωμάει η τηλεόραση. Πατάω το κουμπί και βρωμάει δουλικότητα, υποτακτικότητα. Θολά βλέμματα. Πληρωμένοι τσαλαπετεινοί και μπεκάτσες στον αέρα. Βουλώστε το. Κλείστε τα γ@μ@μ@να στόματα των ψεμάτων. Αφήστε μας να κλάψουμε τους νεκρούς

«Βγαίνουν τα τομάρια και τα τομαροποιημένα καθικοτόμαρα που λένε πως χρειάζονται οι θυσίες, πως χρειάζονται Ιφιγένειες για να γινόμαστε καλύτεροι, για να εκσυγχρονίζεται ο κόσμος […].  Ζητούν θυσίες οι δημοσιογράφοι, οι καινούργιοι δήμιοι της κοινωνίας», είπε αιχμηρά ο Λάκης Λαζόπουλος, προβάλλοντας και το επίμαχο βίντεο με τη δήλωση του δημοσιογράφου που προκάλεσε αντιδράσεις και κατακραυγή στα social media.

«Κάπως έτσι έπρεπε να νιώθουν οι Έλληνες με τους μαυραγορίτες και τους καταδότες στην Κατοχή. Το ίδιο που νιώθουμε σήμερα με την πλειοψηφία των σημερινών δημοσιογράφων που παριστάνουν τους μ@λ@κες και εκνευρίζονται ψεύτικα με τον σταθμάρχη που στο κάτω κάτω κι αυτός είναι του επιτελικού κράτους», πρόσθεσε.

Σημείωσε επίσης ότι οι δημοσιογράφοι προκαλούν την οργή του κόσμου, εξαιρώντας κάποιες γυναίκες επαγγελματίες το χώρου, όπως η Ράνια Τζίμα και η Ανθή Βούλγαρη.

«Οι δημοσιογράφοι δεν λένε πια ειδήσεις αλλά ρίχνουν στάχτη στα μάτια των ανθρώπων», συνέχισε.

«Ζητάει και ο κόσμος μία θυσία από εσάς. Η θυσία που ζητάει είναι να πάτε στο διάολο γιατί ειδάλλως θα οδηγήσετε τους ανθρώπους σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις», είπε ο ηθοποιός.

 «Το πιο ορμητικό ποτάμι είναι το ποτάμι των νέων ανθρώπων. Και μη νομίζετε ότι με το να πάτε εκλογές παραπέρα, δεν θα πάνε στις δουλειές τους. Δεν ξεχνούν οι νεότεροι άνθρωποι ότι εκεί, στην κοιλάδα των Τεμπών συγκρούστηκαν συμφοιτητές τους, συμμαθητές τους. Υπάρχει μια στιγμή στην Ιστορία που ανοίγει μία πόρτα. Ακούγεται ένας κρότος και μπαίνει ψυχρός αέρας από τον Άδη στο δωμάτιο της Ιστορίας. Γιατί μετά από κάθε δυστύχημα υπάρχει κόστος, αλλά μετά από κάθε έγκλημα υπάρχει τιμωρία», ανέφερε ο Λάκης Λαζόπουλος.

Αμέσως μετά, ο καλλιτέχνης ανέβασε κι άλλο τους τόνους .

«Βρωμάει η τηλεόραση. Πατάω το κουμπί και βρωμάει δουλικότητα, υποτακτικότητα. Θολά βλέμματα. Πληρωμένοι τσαλαπετεινοί και μπεκάτσες στον αέρα. Βουλώστε το. Κλείστε τα γ@μ@μ@να στόματα των ψεμάτων. Αφήστε μας να κλάψουμε τους νεκρούς. Επιτρέψτε μας να τους δούμε. Πώς θα τους θάψουμε χωρίς κλάμα, χωρίς σεβασμό; Τι είναι; Στρατιώτες σε καιρό πολέμου και στέλνετε σφραγισμένα κουτιά;», δήλωσε.

Ολόκληρη η εκπομπή

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις