Breaking news

Περιπολικό αστυνομίας
A

Προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί έλαβε ο δράστης της επίθεσης στην Ερμού, ο οποίος επιτέθηκε και μαχαίρωσε την 22χρονη κοπέλα χθες, Παρασκευή 1η Μαρτίου.

Ο δράστης οδηγήθηκε το πρωί του Σαββάτου στον εισαγγελέα Πρωτοδικών, έτσι ώστε να απολογηθεί για την επίθεση στην νεαρή γυναίκα στην οδό Ερμού.

Ωστόσο μετά από αίτημα του η απολογία του αναμένεται να γίνει την Τρίτη 5 Μαρτίου. Σε βάρος του 42χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο σε συνδυασμό με την κατοχή και χρήση όπλου.

Τέλος, σημειώνεται ότι, ο δράστης της επίθεσης που είχε σαν αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό της κοπέλας, αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, καθώς φέρεται να είπε ότι μαχαίρωσε την 22χρονη γιατί τον παρακολουθούσε.

Το χρονικό της επίθεσης στην Ερμού

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ο δράστης της επίθεσης δεν γνώριζε το θύμα, το οποίο σημειώνεται πως εργάζεται σε κατάστημα στην Ερμού. Κατά τη στιγμή της επίθεσης η κοπέλα, περπατούσε στον δρόμο αμέριμνη δέχθηκε ξαφνικά επίθεση με μαχαίρι στην συμβολή των οδών Ερμού και Φωκίωνος.

Σύμφωνα με τη lifo.gr, οι αστυνομικοί δεν κατάφεραν να συνεννοηθούν με τον δράστη στις πρώτες συζητήσεις. Μετά από αρκετή ώρα ο δράστης είπε στους αστυνομικούς ότι η κοπέλα τον παρακολουθούσε, ενώ έπειτα διαπίστωσαν ότι έχει ψυχιατρικό ιστορικό.

Μετά την μαχαιριά που δέχθηκε στην ωμοπλάτη, η 22χρονη κοπέλα μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο ΝΙΜΤΣ όπου διαπιστώθηκε ότι το μαχαίρι την είχε χτυπήσει στον πνεύμονα. Η κοπέλα νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Ευαγγελισμός σε σοβαρή κατάσταση αλλά χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή της.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις