Breaking news

INTIME
A

Συνελήφθη ο 64χρονος οδηγός που έπεσε πάνω σε στάση λεωφορείου, σκοτώνοντας δύο γυναίκες, στην Ημαθία, και πιο συγκεκριμένα, Πατρίδα Βέροιας.

Παράλληλα, σε βάρος του σχηματίζεται σχετική δικογραφία, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα, Δευτέρα το πρωί, σημειώθηκε τροχαίο δυστύχημα, όταν ένα αυτοκίνητο έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω σε στάση λεωφορείου, λίγο έξω από τη Βέροια, στοιχίζοντας τη ζωή σε δύο γυναίκες που περίμεναν εκεί. Όπως αναφέρουν μαρτυρίες, οι δύο γυναίκες, μία 68χρονη και μία 20χρονη, περίμεναν στη στάση όταν ΙΧ αυτοκίνητο με οδηγό έναν 64χρονο χάνοντας τον έλεγχο του οχήματος του, υπό συνθήκες που ερευνώνται, έπεσε πάνω τους. 

Ανακοίνωση της ΕΛΑΣ 

H ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για το τροχαίο στην Ημαθία:

«Σήμερα (1 Απριλίου 2024) και ώρα 09:40 περίπου, στο 6ο χιλιόμετρο επαρχιακής οδού Βέροιας – Σκύδρας, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 64χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε στάση λεωφορείου και παρέσυρε 68χρονη ημεδαπή γυναίκα και 20χρονη αλλοδαπή γυναίκα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό τους. Ο 64χρονος οδηγός συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίζεται σχετική δικογραφία. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βέροιας».

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις