Breaking news

Απίστευτο: Απολογείται ο Παναιτωλικός για πανό με τα Τέμπη
A

Ύστερα από τους μαθητές που αποβλήθηκαν στο 15ο Λύκειο Αθηνών, επειδή ήθελαν να τραγoυδήσουν για τις 57 αδικοχαμένες ψυχές της σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών, έρχεται και νέο περιστατικό «φίμωσης», αυτή τη φορά στο χώρο του αθλητισμού.

Συγκεκριμένα , η  ΠΑΕ Παναιτωλικός κλήθηκε σε απολογία από το πειθαρχικό όργανο της Super League για το πανό που είχαν χρησιμοποιήσει οι οπαδοί της ομάδας στο παιχνίδι κόντρα στον Βόλο, όπου είχε δείξει έμπρακτα την συμπαράσταση προς το πρόσωπο της κ. Μαρίας Καρυστιανού.

Απίστευτο: Απολογείται ο Παναιτωλικός για πανό με τα Τέμπη
INTIME NEWS

Οι φίλαθλοι του Παναιτωλικού μπορεί με αυτό τους το πανό, να κέρδισαν τις θετικές εντυπώσεις από την κοινωνία αλλά το Πειθαρχικό όργανο της Super League δεν είχε αυτή την άποψη. Έτσι καλεί σε απολογία της Αγρινιώτικη ομάδα για την χρήση του εν λόγω κορεού και επικαλείται το άρθρο όπου αφορά τα απρεπή συνθήματα, πανό και άναμμα πυρσών/καπνογόνων

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 6/4/2024 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 6/4/2024 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, στον αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ.

*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α΄, 15 παρ. 1 περ. γ’, 2 περ. α΄, του Π.Κ. της ΕΠΟ.»

Ελλάς, το μεγαλείο σου...

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις