Breaking news

αστυνομία
A
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις.
Βάλε το proson.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google

Συνελήφθησαν την Τετάρτη στο Κορωπί δύο 55χρονοι δίδυμοι αδελφοί, οι οποίοι φέρεται να απείλησαν και να χτύπησαν με τη λαβή πιστολιού συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ, καθώς πίστεψαν λανθασμένα ότι επρόκειτο για απατεώνες, λόγω προηγούμενης εμπειρίας εξαπάτησης.

Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης 17 Ιουνίου 2026, όταν το συνεργείο βρέθηκε στην περιοχή για εργασίες. Τα δύο αδέλφια, έχοντας υπάρξει θύματα απάτης στο παρελθόν, θεώρησαν ύποπτους τους εργαζόμενους και κινήθηκαν απειλητικά εναντίον τους. Σύμφωνα με την Aστυνομία, αρχικά επιτέθηκαν λεκτικά και απείλησαν δύο ημεδαπούς υπαλλήλους, ενώ στη συνέχεια ο ένας από αυτούς τραυμάτισε έναν εργαζόμενο με τη λαβή πιστολιού που έφερε.

Στη συνέχεια ενημερώθηκαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κρωπίας και, στο πλαίσιο της έρευνας, συγκροτήθηκε ειδική ομάδα, η οποία με συνδυαστική αξιοποίηση πληροφοριών ταυτοποίησε τους κατηγορούμενους και τους συνέλαβε το απόγευμα της ίδιας ημέρας στο Κορωπί.

Τι βρέθηκε στις έρευνες

Από έρευνες που έγιναν στην οικία τους και στο κατάστημα που διατηρούν στην Παιανία, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν:

  • οπλοπολυβόλο,
  • πυροβόλο πιστόλι,
  • δύο αεροβόλα όπλα και
  • 200 μεταλλικά φυσίγγια.

Οι συλληφθέντες, που κατηγορούνται κατά περίπτωση για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, απειλή και επικίνδυνη σωματική βλάβη, οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις.
Βάλε το proson.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google

Δημοφιλείς Ειδήσεις