Breaking news

Ιράν - Ισραήλ
A

Αεροπορική επίθεση δέχθηκαν εγκαταστάσεις που συνδέονται με το κοίτασμα φυσικού αερίου στο Νότιο Παρς, στην επαρχία Μπουσέρ και συγκεκριμένα στην πόλη Ασαλούγιε, σύμφωνα με ιρανικά μέσα ενημέρωσης.

Όπως μετέδωσε η κρατική τηλεόραση του Ιράν, «τμήματα εγκαταστάσεων φυσικού αερίου στην Ειδική Οικονομική Ζώνη Ενέργειας του Νότιου Παρς στην Ασαλούγιε επλήγησαν από βλήματα», τα οποία, όπως υποστηρίζεται, εκτοξεύθηκαν από «αμερικανο-σιωνιστικό εχθρό».

Από την πλευρά του Ισραήλ, αξιωματούχος, μιλώντας στην ιστοσελίδα Times of Israel, επιβεβαίωσε ότι η Ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία πραγματοποίησε πρόσφατα επιθέσεις σε υποδομές φυσικού αερίου στο νότιο Ιράν.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, στόχος των πληγμάτων αποτέλεσε η μεγαλύτερη μονάδα επεξεργασίας φυσικού αερίου της χώρας, που βρίσκεται στην επαρχία Μπουσέρ.


 
Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις