Breaking news

αξιολογηση
A

Εσείς αξιολογήσατε τις υπηρεσίες του δημοσίου η ακόμα; Εάν δεν το έχετε ήδη κάνει θα πρέπει να βιαστείτε καθώς η προθεσμία έλαβε μικρή παράταση μίας εβδομάδας και συγκεκριμένα μέχρι το Σάββατο 31 Μαΐου 2025.

Σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών, η παράταση στην προθεσμία συμπλήρωσης του ερωτηματολογίου αξιολόγησης των υπηρεσιών Δημόσιας Διοίκησης από τους πολίτες δόθηκε καθώς καταγράφεται αυξημένο ενδιαφέρον τις τελευταίες ημέρες.

Βέβαια, όπως αποκάλυψε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου μιλώντας στην ΕΡΤ, μέχρι σήμερα στην έρευνα / αξιολόγηση έχουν συμμετάσχει περισσότεροι από 30.000 πολίτες.

Παρόλα αυτά το δελτίο τύπου του υπουργείου Εσωτερικών αναφέρει ότι η παράταση δόθηκε «με σκοπό την επαρκή διάθεση χρόνου για την καλύτερη εξυπηρέτηση και διευκόλυνση των πολιτών».

Θυμίζουμε ότι η αξιολόγηση των υπηρεσιών του δημοσίου από τους πολίτες γίνεται μέσω της πλατφόρμας axiologisi.ypes.gov.gr. (Δείτε ΕΔΩ οδηγίες βήμα προς βήμα)

Δικαίωμα πρόσβασης στην ψηφιακή εφαρμογή έχουν όλα τα ενήλικα φυσικά πρόσωπα, εφόσον έχουν εγγραφεί στο Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας (Ε.Μ.Επ.), με διεύθυνση διαμονής εντός Ελλάδας.

 

Η συμπλήρωση διαρκεί περίπου 7 λεπτά και με την έναρξη της συμπλήρωσης δηλώνετε ότι έχετε ενημερωθεί και συναινείτε στη συμμετοχή σας στην έρευνα.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις