Breaking news

INTIME NEWS
A

Επιβάτες που ταξίδευαν με τρένο από Αθήνα για Θεσσαλονίκη υπέστησαν ταλαιπωρία, καθώς ήταν σταματημένοι στο τρένο που επέβαιναν στη Σίνδο, λόγω βλάβης σε σιδηροδρομικό κλειδί.

Η αμαξοστοιχία ξεκίνησε και πάλι προς τη Θεσσαλονίκη, αφού καθυστέρησε για μισή ώρα, όμως ξαφνικά άρχισε να επιστρέφει προς τα πίσω και τελικά άφησε τους επιβάτες ξανά στη Σίνδο, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Χρήστου Αβραμίδη.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος, το τρένο καθυστέρησε επειδή «δεν υπάρχει κλειδούχος» και το τρένο αναγκάστηκε να περιμένει μέχρι να έρθει κάποιος και να φτιάξει τα κλειδιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον ΟΣΕ, έχει μπλοκάρει το κεντρικό κλειδί στον TX1, έναν κόμβο που βρίσκεται έξω από τη Θεσσαλονίκη, κοντά στη Σίνδο, στον οποίο υπάρχουν πολλές γραμμές και από τον οποίο δίνεται κατεύθυνση στα τρένα ώστε να μπουν στο σταθμό.

Σύμφωνα με επιβάτες, οι ίδιοι έχουν ενημερωθεί ότι μπορούν είτε να φύγουν μόνοι τους από τη Σίνδο είτε να περιμένουν μέχρι να αποκατασταθεί η βλάβη.

Σημειώνεται ότι η Hellenic Train και ο ΟΣΕ δε φρόντισαν ούτε ώστε να ναυλώσουν λεωφορεία προκειμένου να μεταφέρουν στη Θεσσαλονίκη τους επιβάτες.

Λίγους μόλις μήνες μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, που στοίχισε τη ζωή σε 57 ανθρώπους, φαίνεται πως όλα παραμένουν ως είχαν. Αν μάλιστα επιβεβαιωθεί η πληροφορία ότι ο λόγος του αλαλούμ που επικράτησε δεν είναι άλλος από την έλλειψη κλειδούχου, το θέμα θα καταγραφεί ως μια μεγάλη αποτυχία των υπεύθυνων.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις