Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε η Μαρία Καρυστιανού στη ONE VOICE και την Τέτα Τσετσέκου, αποκαλύπτοντας τις πρώτες λεπτομέρειες για τον πολιτικό φορέα που ετοιμάζει.
Στη συνέντευξη, η κ. Καρυστιανού «φωτογραφίζει» το όνομα του νέου της κόμματος, αναφέροντας ότι θα ονομάζεται: «Κίνημα των Πολιτών».
Σύμφωνα με την ίδια, το κόμμα θα είναι έτοιμο πριν τις εκλογές και θα συμμετάσχουν σε αυτό πρόσωπα που προσπάθησαν να εμπλακούν με τα κοινά αλλά για διάφορους λόγους δεν κατέληξαν σε ενεργή συμμετοχή στο παρελθόν.
Η κ. Καρυστιανού τόνισε ότι ο φορέας στοχεύει να συγκεντρώσει ενεργούς πολίτες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στα κοινά, δίνοντας έμφαση στη συμμετοχική και δημοκρατική διαδικασία.
Σημειώνεται ότι η σύνθεση του κόμματος δεν περιορίζεται σε γνωστά πολιτικά πρόσωπα, αλλά περιλαμβάνει νέους και ενεργούς πολίτες με διάθεση για προσφορά στην κοινωνία.
Όπως αναφέρει η Τέτα Τσετσέκου στη συνέντευξη, η κ. Καρυστιανού φαίνεται να «φωτογραφίζει» συγκεκριμένα πρόσωπα που είχαν προηγούμενη εμπλοκή στα κοινά, αφήνοντας υπονοούμενα για το ποιους εννοεί χωρίς να τους κατονομάζει.